Bruidsreportage Bovendonk, Beata & Eelco

Bruidsreportage Bovendonk, Beata & Eelco

Op 14 mei trouwden Beata en Eelco in Etten Leur. Voor de gehele dag waren zij te gast in Conferentiecentrum Bovendonk, een voormalig seminarie. Deze locatie ademde een intieme en ongedwongen sfeer en was het decor voor een prachtige en romantische bruiloft.

Beata en Eelco kozen als trouwvervoer voor een witte oude Engelse bus. Hiermee trok men veel bekijks en voor het meenemen van al je daggasten is zo’n dubbeldekker natuurlijk geweldig. De opdracht die zij ons als trouwfotografen hadden gegeven was: “maak een journalistieke weergave van onze trouwdag.” Een traditionele bruidsreportage was niet nodig en in plaats hiervan koos het bruidspaar om meer tijd met hun daggasten door te brengen.

In de bibliotheek van het oude klooster van Bovendonk vond de huwelijksvoltrekking plaats. Een heerlijke ruimte om te mogen fotograferen! De balustrades reikte maar liefst 3 verdiepingen hoog en hierdoor werd het fotograferen van hun bruiloft een bijzondere gebeurtenis. Eelco en Beata hadden er voor gekozen hun daggasten de gehele dag in de watten te leggen en daarna pas te gaan trouwen. Daar waar traditioneel overdag wordt getrouwd, kozen Eelco en Beata ervoor om eerst te vieren in conferentiecentrum Bovendonk. Daarna te dineren en daarna pas aansluitend de huwelijks plechtigheid te laat plaatsvinden.

— Tekst gaat verder onder de foto’s —


Tijdens de ceremonie was er ruimte voor een traan, maar voornamelijk voor een lach. De bruidegom deed hiervoor een behoorlijk duit in het zakje door tijdens de ceremonie door de stoel te zakken. Een unieke gebeurtenis in Bovendonk hoorde wij later. In de jaren dat Bovendonk als trouwlocatie is aangemerkt was dit nog nooit voorgekomen. Gelukkig konden zowel het bruidspaar als de gasten lachen om het voorval.

Na de ceremonie werd de avond voortgezet met en toost en aansluitend een prachtig feest.


Bruidsreportage details

Datum: 14-05-2016
Bruidsfotografie: Studio 2612, Bruidsfotograaf Den Bosch
Locatie trouwfotografie: Conferentiecentrum Bovendonk
Huwelijksvoltrekking: Conferentiecentrum Bovendonk
Locatie huwelijksfeest: Conferentiecentrum Bovendonk

 

Share: