Bruidsreportage Den Bosch, Sigrid en Roel

Bruidsreportage Den Bosch, Sigrid en Roel

De mooiste trouwfoto’s zijn authentiek… Bijna elk bruidspaar kiest voor een geposeerde bruidsreportage. Toch zijn foto’s met een echte lach, een betekenisvolle blik of iets dat het eigen maakt altijd favoriet. Soms zijn de beste foto’s zelfs van een spontaan moment of een snelle foto tussendoor van een gemeenschappelijke hobby. Ook de locatie is heel bepalend voor je bruidsreportage. Als je hiervoor een plek kiest die echt bij jullie past, dan kunnen dat alleen maar fantastische foto’s worden!

Zo kwamen we tijdens het kennismakingsgesprek met Sigrid en Roel al snel tot het Sint Janslyceum in Den Bosch als mogelijke fotolocatie. Beiden zijn docent en hebben naast hun liefde voor elkaar ook liefde voor hun vak. Hoe mooi is het dan om je trouwfoto’s te maken op een middelbare school. Wij waren gelijk enthousiast, wat een mogelijkheden! Zoenen bij de kluisjes of tussen de fietsenrekken, verliefd achterin de klas; zo veel ideeën zo weinig tijd.

De trouwreportage was, na het aankleden van bruid en bruidegom en een prachtige first look, gelijk aan de beurt. Want grapte Sigrid en Roel, dan zijn onze 2 zoontjes nog schoon op de foto’s.
Wij hebben niet alleen ervaring met kinderen fotograferen, maar ook met 2 zoontjes schoonhouden, dus wij waren het gelijk met het bruidspaar eens. En wat een bijzondere trouwshoot was het weer. Het bruidspaar stond volop in de belangstelling bij alle scholieren en wij waren niet de enigen die het stralende koppel op de foto zetten.

Tijdens de ceremonie in het stadhuis en in de kerk vond het bruidspaar het belangrijk dat de vele aanwezige kinderen zichzelf konden zijn. Lekker spelen tijdens de ceremonie, je hoeft niet braaf op een stoeltje stil te zitten. Een fijne sfeer, en ook de volwassenen bleven niet braaf op de plaats zitten maar barsten tijdens de kerkelijke inzegening los in een luide, verklede flashmob.

De dag eindigde voor ons na de gezellige receptie bij de koekenbakker in Heesch, waar het bruidspaar nog lang kon genieten van hun dag.

Sigrid en Roel hielden de dag heel persoonlijk, dichtbij zichzelf. Hierdoor werd hun trouwreportage authentiek en puur. “Zoals ook hun liefde voor elkaar puur is”, aldus de dominee. Daarnaast zijn Sigrid en Roel gewoonweg hele lieve en sociale mensen, waardoor wij ons de hele dag op ons gemak en welkom voelden.


Datum: 21-10-2016
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 2612
Locatie bruidsreportage: Sint-Janslyceum Den Bosch, stadscentrum Den Bosch
Huwelijksvoltrekking: Stadhuis Den Bosch
Kerkelijke inzegening: Grote Kerk Den Bosch
Locatie huwelijksfeest: De Koekenbakkers Heeswijk Dinther

Share: