Bruidsreportage Sindy & Glenn, Geel België

Bruidsreportage Sindy & Glenn, Geel België

Wat is het toch ontzettend mooi om te zien dat een bruidspaar zoveel details en gevoel in een dag kan leggen. Sindy en Glenn zijn getrouwd op 1 juli in Laakdal, Geel in België en hadden over elk detail van de dag nagedacht.

De dag begon voor Sindy in een Bed & Breakfast nabij het stadhuis. Glenn stond klaar bij zijn moeder om zijn bruid op te halen. In prachtig versierde oldtimers ging de stoet onderweg. Als trouwfotograaf is het altijd rennen en vliegen, maar ook deze keer stonden we paraat toen bruid en bruidegom elkaar voor de eerste keer ontmoette.

Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis wist de bruid velen te ontroeren met haar zelf geschreven gelofte speciaal voor haar man. Na de bezegeling volgde de receptie en een groepsfoto op het bordes.

Alle bruidsmeisjes waren gekleed in het roze en hadden bijpassende boeketjes. Tijdens de kerkelijke inzegening werd duidelijk hoeveel detail er in de bruiloft was gelegd. Van een pad vol rozenblaadjes afgezet met kaarsjes tot aan de strikken op de stoel met op hartjes geschreven: Mr&Mrs. Sindy en Glenn spraken zelf geschreven geloften uit en hadden prachtige persoonlijke dankwoorden voor hun dierbaren. Over de gehele ceremonie was goed nagedacht en alles klopte. Voor een trouwfotograaf een feestje om te mogen fotograferen.

Op de feestlocatie was alles in gereedheid gebracht. De ballonnen, de kaarsjes, de bloemen en de tafelschikking alles was in thema en geheel verzorgd. Als grote verrassing voor hun gasten had het bruidspaar na het diner een oude icecream truck geregeld van waaruit ambachtelijk ijs werd geserveerd. Natuurlijk konden wij het niet laten om ook een klein beetje ijs te proeven. Ja, het leven van een trouwfotograaf is heerlijk!


Datum: 01-07-2016
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 2612
Locatie bruidsreportage: Sint Bavokapel, Laakdal, België
Huwelijksvoltrekking: Stadhuis Laakdal, België
Kerkelijke inzegening: Sint Bavokapel, Laakdal
Locatie huwelijksfeest: De Ganzerik, Geel

Share: