Trouwreportage Janique & Harmen, Kasteel Henkenshage

Trouwreportage Janique & Harmen, Kasteel Henkenshage

Een huwelijk op kasteel Henkenshage, vol liefde, plezier en emotie. Samen met je twee prachtige zoontjes en heel veel gezellige gasten.

Wat een bijzondere dag was de bruiloft van Janique en Harmen op kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode. En dan mag je die niet alleen fotograferen maar ook nog op video vastleggen!
— tekst gaat door onder afbeeldingen–

 


Video bruiloft kasteel Henkenshage

Onze dag begon heel relaxt, in de ochtend was ruime tijd gepland voor de voorbereidingen. Het was dan ook de eerste keer dat we de tijd konden nemen op een bruiloftochtend voor een tweede kopje koffie.

Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst tijdens de ceremonie. In de prachtige kasteeltuin van kasteel Henkenshage wachtte de bruidegom tot zijn bruid aan hem werd gegeven voor hij haar zag. Zo romantisch!

Na het officiële gedeelte was het tijd voor de bubbels en de taart. Zoon Lucas van 4 jaar stond liever achter de camera dan ervoor. Hij werd dan ook onze assistent fotograaf van de dag. In plaats van de traditionele aansnijdfoto’s koos hij voor een eigentijdse aanpak. Het resultaat was natuurlijk verbluffend goed. Lucas: zodra je oud genoeg bent om te werken mag je ons bellen hoor!

bruidsreportage Sint Oedenrode

Voordat we met onze fotoreportage konden beginnen werden er gezamenlijk ballonnen opgelaten. Aansluitend snel door met de familiefoto’s en de bruidsreportage.

Tijdens het diner hebben we gelijk een aantal foto’s bewerkt zodat deze tijdens de avond op schermen vertoond konden worden. Relaxt en rustig was dus wel voorbij, maar hoe leuk is het om je foto’s gelijk te kunnen bewonderen op een groot scherm!

Het bruidspaar opende de feestavond met een spectaculaire openingsdans. Ze hadden een routine ingestudeerd die spetterend, romantisch, fun en origineel was. De gasten wisten van niks en waren zo enthousiast, heerlijk! Onze dag sloten wij kort daarna af met een wijntje en een berichtje in het videogastenboek wat van enorm cheesy humor getuigd. Wat een heerlijke dag!


Datum: 01-09-2017
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Videografie: Studio 26-12
Locatie bruidsreportage,
huwelijksvoltrekking en feest: Kasteel Henkenshage, St. Oedenrode

Share: