Bruidsreportage Nieuwegein, Elaine & Jack

Bruidsreportage Nieuwegein, Elaine & Jack

Het weer was niet wat je zou verwachten eind mei. Het was niet koud, maar het miezerde wel een beetje. Desondanks straalde het bruidspaar Elaine en Jackvoor hun bruidsreportage Nieuwegein en de historische binnenstad van Vreeswijk. Omringd door hun dierbaren maakten zij er een fantastische dag van.

Voorafgaand aan de bruiloft hebben we met Elaine en Jack een loveshoot gedaan, een romantische fotoshoot die een bruidspaar vast voorbereid op de trouwreportage. Zij kozen ervoor om deze op dezelfde locatie als de trouwreportage te doen. Slim, want zo konden we de mooiste plekjes vinden voor de trouwreportage.

De trouwreportage vond plaats in de oude binnenstad van Vreeswijk. Tijdens de loveshoot ontdekten we daar een mooi wit grindpaadje om de auto te parkeren en prachtige groene oude deuren bij een winkeltje. Soms heb je voor een trouwreportage niet heel veel meer nodig dan een paar mooie details.

 

Heel bijzonder was ook de trouwceremonie die volgde, het bruidspaar liet hun twee kindjes mee trouwen inclusief eigen trouwringen die plechtig omgedaan werden. Het was ons oprecht een eer en meer dan een genoegen om op deze dag hun trouwfotografen te mogen zijn en kennis te maken met deze lieve en gastvrije mensen.


Datum: 20-05-2016
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 2612
Locatie bruidsreportage: Historisch centrum Vreeswijk, Utrecht
Huwelijksvoltrekking: Stadhuis Nieuwegein
Locatie huwelijksfeest: Voetbalvereniging Zwaluwen, Utrecht

Share: