Bruidsreportage op het strand, Patricia & Matthijs

Bruidsreportage op het strand, Patricia & Matthijs

Een prachtige bruidsreportage maken aan de kust en dan eigenlijk in het zand aan de waterlijn, niet op een hete zomerdag, maar op een mooie lente- of herfstdag. Dat stond nog op onze fotografie bucketlist. Zon, zee en een strand dat helemaal voor ons is. Wat waren we dan ook blij met de vraag van Patricia en Matthijs of wij hun bruiloft in het mooie Zeeland wilden fotograferen.

Nadat we elkaar voor de eerste keer hadden gesproken was meteen duidelijk dat de zo belangrijke “klik” er was. Gemeenschappelijke hobby’s, een duidelijk verhaal in wat het bruidspaar wilde en onze overtuiging dat wij dit konden bieden. Patricia en Matthijs houden van fotografie, snappen het totaalplaatje en wisten gelijk heel goed wat ze wilden. “Een foto met de motor, foto’s bij het Brugje in Sluis, op het laantje voor de kerk bij Schuur Soetkin en het strand kan ook niet ontbreken.” “O ja, we willen ook zo’n foto ’s avonds met die lichtstrepen.” Challenge accepted!

En zo gingen wij op pad op een mooie oktoberdag! Wat hebben we genoten van alle mooie momenten, de first look, de zeer persoonlijke ceremonie die werd geleid door de vader van de bruidegom en de liefdevolle eerste kus die een eeuwigheid leek te duren. En als fotografen werden wij helemaal blij van de lightpainting sessie in het laantje voor de kerk, een motor die zo het zand op richting de zee werd gereden, en het gezellige diner waar ook wij mochten aanschuiven. Een diner dat geheel was bereid door wederom dierbaren van Patricia en Matthijs. Wat een betrokkenheid!

En natuurlijk de bruidsreportage! De zee was woest en het bruidspaar had er zin in, door het snel opkomende water was het een race tegen de klok. Het water stond letterlijk aan onze voeten toen we de laatste foto maakten. Maar wat was het gaaf! De motor van de bruidegom het strand op rijden, de letters L O V E neerzetten in het zand en gebruik maken van de elementen die aan de kust aanwezig waren. In één woord WOW!

Op onze terugreis beseften wij dat we weer een bijzondere dag hadden beleefd met hele bijzondere en gastvrije mensen!


Datum: 06-10-2016
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Sluis, Breskens, Schuur Soetkin
Huwelijksvoltrekking: Grote Kerk, Groede
Locatie huwelijksfeest: Schuur Soetkin, Hoeke (Damme)

Share: