Bruidsreportage Sint Oedenrode en kasteel Henkenshage, Kim & Stefan

Bruidsreportage Sint Oedenrode en kasteel Henkenshage, Kim & Stefan

Op een prachtige dag in juni mochten wij de bruiloft van Kim & Stefan vastleggen in Sint Oedenrode met de bruidsreportage rondom kasteel Henkenshage. Het was een dag met mooie emoties, lieve mensen en een superverliefd bruidspaar. Wat wil een fotograaf nog meer?!

Onze dag begon zoals altijd, 1 fotograaf bij de bruid en 1 fotograaf bij de bruidegom. Ik mocht me extra uitleven bij de bruid, want niet alleen had zij een prachtige jurk en schoenen. De ringen waren voor de verandering eens bij de bruid aanwezig. Voor mij een eerste keer dat ik dit meemaakte en dus kon ik eens iets nieuws uitproberen. Natuurlijk moest dat iets worden met een vrouwelijke touch!

Daarna wilde het bruidspaar graag foto’s maken in de omgeving van  het kasteel in Sint Oedenrode. Een bosrijke sprookjesachtige omgeving, perfect voor een romantische fotoshoot!
Kim en Stefan hadden er zin in en met veel enthousiasme, humor en romantiek hebben we prachtige foto’s kunnen maken.

Na een korte pauze voor het bruidspaar met een fotomomentje voor de daggasten, gingen we snel door naar het stadhuis van Sint-Oedenrode. De ceremonie was bijzonder en persoonlijk met veel blije mensen, maar ook met ruimte voor verdriet en herdenking.

Na het ja-woord werd er geproost, gegeten, gedanst en gevierd! Een fantastische dag, met prachtige foto’s om er nog lang van te kunnen genieten!

 


Datum: 10-06-2016
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 2612
Locatie bruidsreportage: Kasteel Henkenshage, Sint-Oedenrode
Huwelijksvoltrekking: Stadhuis Sint-Oedenrode
Locatie huwelijksfeest: Vresselsehut, Sint-Oedenrode

Share: