Bruiloft Rachel & Rodger, Hoeve Sparrendam

Bruiloft Rachel & Rodger, Hoeve Sparrendam

Op 26 april trouwden Rodger en Rachel in Hoeve Sparrendam, een heerlijk  authentieke dag vol liefde, romantiek en humor.

De dag begon gewoon fijn in hun eigen huis, daar hoefden zij geen toneelstukje van te maken. Maar hoe de bruid eruit ziet blijft geheim! Dus werd er vrolijk gecommuniceerd met aanstaande en kinderen door gesloten deuren, met de ogen dicht en via de telefoon. Heel erg leuk om dat zo mee te maken! En niet voor niets want zowel de bruidegom als de kinderen hadden een prachtige reactie op de First Look.

— Tekst gaat door onder de foto’s —

Het bruidspaar trouwde vervolgens op de prachtige locatie Hoeve Sparrendam. Deze locatie is vlakbij het bos van Sparrendam waar zij hun eerste “niet-date” hadden. Natuurlijk moest daar de fotoreportage gemaakt worden en wat is deze leuk geworden! Rodger en Rachel zijn zo lief samen dat ze eigenlijk weinig aansporing nodig hebben voor een romantische pose. Al moesten we ze af en toe toch even storen om naar het volgende plekje te gaan.

Daarna mochten zij (en wij gelukkig ook) genieten van een heerlijk buffet met een heerlijk ijsje als dessert. De dag werd afgesloten en met een onwijs gezellig feest waarna wij moe maar vooral heel erg voldaan naar huis zijn gegaan.


De bruidsreportage details

Datum: 26-04-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Videografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage,
huwelijksvoltrekking en feest: Hoeve Sparrendam, Hoevelaken

Share: