Bruiloft Rosanne & Levi, Koloniekerkje Wilhelminaoord

Bruiloft Rosanne & Levi, Koloniekerkje Wilhelminaoord

Al vanaf het eerste contact wisten we dat de bruiloft van Rosanne en Levi bijzonder zou worden. We hadden gelijk een klik, we waren super enthousiast over de mooie locatie in Wilhelminaoord en hadden dezelfde visie op de bruidsreportage. Wij proberen altijd samen met een bruidspaar tot een authentieke fotoreportage te komen, iets dat echt bij hun en hun bruiloft past. Met Rosanne en Levi kwamen we al snel op zijn passie voor stripboeken en haar liefde voor horrorfilms. Het leek ons allemaal supertof dit te vertalen naar hun fotoreportage! Samen met hen werkten we een aantal concepten uit, en natuurlijk ook onze gewone stijl zodat we een mooie mix van trouwfoto’s zouden krijgen.

In de vroege morgen vertrokken we vanuit Brabant naar Wilhelminaoord op de grens tussen Drenthe en Friesland. Een lange reis, maar voor een bruiloft meer dan de moeite waard. Met Levi en Rosanne startten wij onze ochtend direct met de trouwreportage. Ondanks de twijfelachtige weersvoorspellingen was het prachtig zonnig weer, en behoorlijk warm ook. De foto’s met het “court of owls” masker op waren dan ook even doorbijten. Maar het resultaat is precies wat we voor ogen hadden.

De bruidsreportage maakten we in Smilde nabij een kerkje, midden in het park. Veel variatie op een klein stukje grond, dat hebben we het liefst! Er was een stukje bos, een open veld en een prachtig klassiek gebouw. Wij hadden rekening gehouden met het verkeer en ruim gepland zodat we er vroeg zouden zijn. Dat gaf ons de tijd en ruimte om wat foto’s voor te bereiden. Daar waren we heel blij mee, want de tijd vliegt tijdens het maken van je fotoreportage! Daarna snel door naar het idyllische plekje dat Rosanne en Levi gekozen hadden voor hun ceremonie en hun verdere dag, “Het koloniekerkje” in Wilhelminaoord.

De ceremonie was heel mooi en persoonlijk en gaf ons een kijkje in het bijzondere liefdesverhaal van Roos & Levi. Daarna was het tijd voor een drankje en wat lekkers van de uitgebreide sweet table. Er was een hele fijne, gezellige sfeer de gehele bruiloft en er was van alles georganiseerd voor het bruidspaar gedurende de dag. Er waren bijzondere cadeaus, mooie woorden en diverse persoonlijke bruiloftsspelletjes. Het was een dag vol liefde, niet alleen tussen Levi & Rosanne, maar ook heel veel liefde van alle gasten voor het bruidspaar.

Wat ons ook opviel was hoe fijn Rosanne en Levi met alle gasten rekening hebben gehouden door ook vegan, suikervrije & glutenvrije opties te regelen. Niet alleen op de sweet table, maar ook tijdens het heerlijke diner en het lekkere ijsje van de ijskar als dessert. Ook voor ons waren ze super gastvrij, we mochten van al dat lekkers meegenieten!

Wij kijken terug op een super sfeervolle bruiloft met veel liefde, gezelligheid en plezier. Moe, maar zeer tevreden over onze dag reden we terug naar huis.


De details van de bruiloft in Wilhelminaoord

Datum: 31-05-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Videografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Smilde
Locatie huwelijksvoltrekking en feest: Het koloniekerkje, Wilhelminaoord

Share: