Trouwen in de Efteling, Ric & Leon

Trouwen in de Efteling, Ric & Leon

Er waren eens… 2 mannen die niet meer zonder elkaar wilden… Een bruidspaar dat op hun eigen manier elkaar het ja-woord wilden geven. En zo geschiedde op 29 maart dat Ric en Leon trouwen in de Efteling… een modern sprookje!

En waar kun je een modern sprookje beter beginnen dan in de Fata Morgana Suite van het Efteling hotel?! Wij legden daar met heel veel plezier de laatste voorbereidingen vast. Daarna wachten wij samen met de vrienden en familie op de aankomst van het bruidspaar bij het gemeentehuis van Kaatsheuvel.

De ceremonie was heel bijzonder, emotioneel en persoonlijk. Het hoogtepunt waren natuurlijk de eigen geloften. En zoals dat in een modern sprookje gaat lazen zij deze af van een rol perkament. Na de trouwceremonie mochten alle bruiloftgasten mee naar het Efteling hotel. Daar werden zij heerlijk verwend met goddelijke cheesecake in te veel smaken om op te noemen. Er waren persoonlijke speeches, unieke cadeaus en hartelijke felicitaties en natuurlijk een paar mooie groepsfoto’s.

De trouwfoto’s de Efteling

Het werd tijd om met alle bruiloftgasten te genieten in de Efteling. Het weer was heerlijk, de sfeer sprookjesachtig en Aquanura was magisch tijdens de schitterende zonsondergang. Het uitloopmomentje in de Efteling was een oase van rust, het park was verlaten en het was een voorrecht om tijdens dit moment nog snel een aantal reportagefoto’s te maken.

Als afsluiter van dit sprookje een heerlijke maaltijd geschikt voor 2 prinsen op het witte paard. En nog een laatste spectaculaire foto om het sprookje af te sluiten.

Een echt sprookje uit duizend en één nacht…

Ric en Leon, het was ons een eer om jullie dag te mogen vastleggen. Wij wensen jullie alle liefde, geluk en gezondheid!


Trouwen in de Efteling

Datum: 29-03-2019
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Videografie: Trouwvideo, Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: De Efteling, Kaatsheuvel
Huwelijksvoltrekking: Gemeentehuis Kaatsheuvel
Diner: De Efteling, Kaatsheuvel

Share: