Trouwreportage in de Efteling, Deveny & Bryan

Trouwreportage in de Efteling, Deveny & Bryan

Op 14 september 2018 mochten wij eindelijk een item van onze trouwfotografie bucketlist schrappen. Op deze dag trouwden Deveny en Bryan en wij mochten hun sprookjesachtige trouwreportage in de Efteling maken!!!

Wat een dag! We begonnen met fotograferen in dezelfde straat, maar wel in andere huizen. De voorbereidingen van bruid en bruidegom waren namelijk in het ouderlijk huis waar ze opgroeiden, slechts een paar honderd meter van elkaar vandaan. Na een gezellig drukke ochtend zag het bruidspaar elkaar voor het eerst onder het toeziend oog van veel lieve vrienden en familie. Daarna was het tijd voor de trouwreportage… op naar de Efteling!

De trouwreportage in de Efteling

Wij komen graag in de Efteling, en bedenken dan vaak voor de fun hoe je daar de beste trouwreportage kunt maken. Wij houden van sprookjesachtig maar net niet over de top. Daarnaast vinden wij het vooral heel belangrijk om dan een echte trouwreportage te maken. Romantische, bijzondere foto’s die het sprookje van de Efteling versterken en een verhaal vertellen. Bryan en Deveny zaten gelukkig precies op dezelfde lijn! In hun prachtige trouwkleding zagen ze eruit als een sprookje, een echte prins en prinses! En dat hoorden we ook veel om ons heen, want zo’n prachtig bruidspaar trekt natuurlijk veel bekijks in de Efteling. Wij waren dan ook heel blij met de hulp van de lieve bruidsmeisjes en de videograaf die ervoor zorgden dat het enthousiaste publiek het bruidspaar van een afstandje kon bewonderen en hierdoor uit ons shot bleef.

En minstens zo bijzonder…

Na de trouwreportage was het tijd voor de ceremonie in de prachtige sfeervolle ruimte van Puur! achter de markt. Kaarslicht, persoonlijke geloften, lieve bruidskindjes en zoveel emotie en liefde van hun familie, echt prachtig! Daarna kwamen ze naar buiten door een erehaag met heeeel veeeel bubbels. Daarna was het tijd voor andere bubbels! Lekker in een glaasje met een decoratief suikerrandje. De taart werd ook snel klaar gezet en ook die paste perfect in het koninklijke plaatje van de dag!

Na de taart en toast was het tijd voor de familiefoto’s. Liever niet te statisch en een beetje fun, zo doen we dat het liefst! Daarna was het diner met de daggasten en konden wij ook even pauzeren met de heerlijke maaltijd die voor ons was geregeld! Vol energie konden we nog even aan de slag om het begin van het feest in de prachtige feestzaal van Fort St. Gertrudis vast te leggen.

Lieve Bryan & Deveny wat hebben wij genoten van jullie dag!


Trouwreportage in De Efteling

Datum: 14-09-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: De Efteling, Kaatsheuvel
Huwelijksvoltrekking en Diner: Puur! Achter de markt, Geertruidenberg
Feest: Fort St. Gertrudis, Geertruidenberg
Bruidstaart: De taarten van Brabant

Share: