Trouwvideo Daan & Danique Tilburg

Trouwvideo Daan & Danique Tilburg

Op een prachtige, zonnige dag in april trouwden Daan & Danique in Tilburg. Zij hebben ons gevraagd om hun dag op video vast te leggen. Natuurlijk willen we dat doen, Tilburg voelt voor ons ook als een soort thuiswedstrijd.

We begonnen onze ochtend bij de bruidegom die zich omkleedde bij zijn ouders. Hij was al zo goed als gereed om de bruid op te halen. De bruid zelf was nog lang niet zo ver, zij liet zich opmaken door de visagiste en kapster in Tilburg. Terwijl Daan al richting Danique reed was zij nog lang niet klaar bij de kapster. Op weg naar haar ouders huis, waar Daan haar zou ophalen, zag zij Daan rijden in de Trouwauto. Met een kleine omweg, wist Danique toch eerder op de locatie te zijn en ongezien naar binnen te glippen.

Danique had haar trouwjurk zo aan en kort daarna volgde dan ook de First Look. Wij gingen onderweg naar de locatie voor de fotoshoot in Oisterwijk terwijl de daggasten zich gereedmaakten voor de ceremonie.

— De tekst gaat verder onder de video —

Na de fotoshoot gingen we op weg naar de trouwlocatie. Daan en Danique hadden gekozen voor het Klassetheater in Tilburg. Een prachtige locatie voorzien van glas in lood ramen waardoor er een prachtige lichtinval ontstond. De dag vervolgde zich bi Harboury aan de Piushaven in Tilburg waar een borrel met de daggasten en het diner plaatsvond. Daarna ging het hele gezelschap naar “Bij Vermeer”voor het feest.

Intussen was het Volkswagen busje, welke de hele dag had gediend als trouwauto, omgebouwd tot heuse fotobooth. Na de opening van de avond door 2 optredens van familie en vrienden namen wij met het bruidspaar nog enkele shoots aan de Piushaven en verlieten wij Tilburg.


Bruidsreportage details

Trouwdatum: 14-04-2018
Videografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Oisterwijkse Vennen, Natuurtheater Oisterwijk
Huwelijksvoltrekking: Klassetheater, Tilburg
Borrel en Diner: Harboury, Tilburg
Feestavond: Bij Vermeer, Tilburg

Share: