Trouwfotograaf Kaatsheuvel

Suzan en Stefan van de Wiel

Op zoek naar ” trouwfotograaf Kaatsheuvel “? Aangenaam kennis te maken, wij zijn Suzan en Stefan van de Wiel, 2 enthousiaste en betrokken trouwfotografen uit Kaatsheuvel. Sinds 2014 hebben wij ons toegelegd op het fotograferen van bruiloften. Niet alleen in Kaatsheuvel en dircte omgeving, maar ook (ver) daarbuiten. Je ziet van ons werk uit heel de Benelux en zelfs nog verder weg. Inmiddels mochten wij al tientallen bruiloften vastleggen in binnen- en buitenland. Wij fotograferen altijd met 2 trouwfotografen. Dat heeft zo zijn voordelen, wij kennen elkaar door en door: hebben aan 1 blik genoeg. Ook hebben wij op deze manier meer tijd en oog voor wat er om jullie heen gebeurd. Zo is er bijvoorbeeld ’s ochtends altijd een fotograaf bij jullie om van jullie beide de voorbereiding vast te leggen. Op zoek naar DE trouwfotograaf Kaatsheuvel? Stop met zoeken, je hebt er al 2 gevonden!

Wat kenmerkt ons als stel en bruidsfotografen duo? Humor en gezelligheid nemen we graag naar jullie dag. Het zorgt voor een relaxte sfeer en dat geeft de foto’s van jullie bruidsreportage net dat beetje extra!

Recente bruidsreportages

trouwfotograaf Kaatsheuvel en omgeving
Buiten bruiloft Oisterwijk

Buiten bruiloft Oisterwijk

Wat een heerlijke dag werd het voor deze bruiloft in Oisterwijk! Een hele mooe ceremonie buiten, een gezellige borrel met familie en vrienden. Als kers op de taart volgde na het diner nog een...

Festival bruiloft in Brabant

Festival bruiloft in Brabant

Het zonnetje scheen vrolijk in het Brabantse Erp, het festival terrein zag er waanzinnig uit met foodtrucks, lampjes, cocktails en nog veel meer. Wat was de Festival bruiloft van Roel en Chrissy...

Portfolio trouwfotograaf Kaatsheuvel

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.
Bruidsfotograaf Den Bosch

Over Ons

Wie zijn de fotografen?

Bruidsfotograaf Den Bosch

Love stories

Een blog met door ons gemaakte reportages

De passie van de trouwfotografen uit Kaatsheuvel

“Het vastleggen van de mooiste momenten op de mooiste dag uit jullie leven” dat is onze passie en onze drijfveer. Het mogen vertellen van jullie unieke en eigen verhaal. Een bruidsreportage maken die jullie over 20,30 of 40 jaar nog steeds ontroert en waar jullie nog met een grote glimlach aan terugdenken. Wij vinden het oprecht een eer als aanstaande bruidsparen ons uitnodigen en vragen om hun dag vast te leggen. Er bestaat voor ons geen beter gevoel dan het fotograferen van de emotie tussen mensen, een blik van een vader naar de bruid lopend naar het altaar, of de blik in hun ogen wanneer het bruidspaar elkaar voor het eerst zien, het ja-woord of de ringen aanschuiven. Teveel om op te noemen.

Daarnaast zijn er vaak talloze kleine momentjes en details in een dag te vinden. Foto’s worden pas echt uniek en authentiek als ze iets over jullie zeggen. De gemeenschappelijke hobby die jullie hebben of maken we de bruidsreportage op de plek van jullie eerste date? Wij gaan op zoek om ook voor jullie een passende trouwreportage te maken! Dat vinden we de grootste en mooiste uitdaging.

JA, we love weddings! (En we vinden een stukje bruidstaart ook wel lekker).

Awards

Bruidsfotograaf Den Bosch
In 2018 wonnen wij de Love Awards publieksprijs in de categorie “Beste trouwfotograaf van Noord Brabant”. Niet het aantal stemmen, maar de hoogte van het cijfer dat bruidsparen de fotografen gaven was doorslaggevend. Onze bruidsparen gaven ons gemiddeld maar liefst een 9,82! Die waardering vonden wij fantastisch om terug te zien!

Ook jullie bruidsreportage door ons als trouwfotograaf Kaatsheuvel laten verzorgen? Dat kan!

Trouwfotograaf Kaatsheuvel trouwfoto's

Bekijk hieronder een kleine selectie trouwfoto’s? Nieuwsgierig naar ons werk?
Bekijk onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.

dance festival bruiloft
dance festival bruiloft
Trouwfoto in de Efteling