Bruidsreportage Den Bosch, Manon & Rob

Bruidsreportage Den Bosch, Manon & Rob

Den Bosch en Rosmalen straalden in de zon op de dag dat Manon & Rob elkaar het ja woord gaven. Het maken van een bruidsreportage is voor ons eigenlijk altijd al een feestje, maar als het weer mee zit is het natuurlijk dubbel feest.De trouwreportage begon voor ons zoals gebruikelijk bij zowel de bruid als de bruidegom. Het is echt heel handig als je met 2 fotografen werkt. De ene fotograaf startte voor de trouwfotografie in Dongen en de andere fotograaf startte de trouwfotografie bij de bruid in Rosmalen.


Na de eerste ontmoeting te hebben vastgelegd zijn we op pad gegaan voor de bruidsreportage. Maar liefst 3 locaties op weg naar het stadhuis hebben we bezocht. Met dit stralende bruidspaar in het middelpunt hebben we op de zandverstuiving bij Rosmalen, in de watertoren van Den Bosch bij Republiq en in het stads centrum van Den Bosch een prachtige bruidsreportage kunnen maken.

De trouwceremonie in het stadhuis was mooi en wederom mochten we hier een stralend koppel fotograferen. Na de bordesscene feliciteerde de voorbij fietsende burgemeester Ton Rombouts het bruidspaar en konden zij zich gaan voorbereiden op het diner en de feestavond.

Een bijzondere bruiloft op een stralende dag resulteerde in een prachtige bruidsreportage.

Manon & Rob, heel veel liefde en geluk in jullie huwelijk!


Details van de bruiloft in Rosmalen

Datum: 06-05-2016
Bruidsfotografie: Studio 2612, Bruidsfotograaf Den Bosch
Locatie bruidsreportage: Zandverstuiving Rosmalen, Watertoren Den Bosch, stadscentrum Den Bosch
Huwelijksvoltrekking: Stadhuis Den Bosch
Locatie huwelijksfeest: De Kentering, Rosmalen

Share: