Destination wedding

Trouwfotografie in het buitenland
Suzan en Stefan van de Wiel
Awardwinning trouwfotografen

Jullie gaan trouwen in het buitenland? Wat ontzettend leuk! Wij zijn 2 ervaren destination wedding fotografen en komen graag naar jullie trouwlocatie in het buitenland. Naast de trouwreportages die we in Nederland en België maken, reizen we graag naar Europese droombestemmingen in Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland of zelfs verder weg naar bijvoorbeeld idyllische oorden in Amerika of Azië.

Een destination wedding, of trouwen in het buitenland, maakt niet alleen van jullie trouwdag een heel groot feest. Ook de dagen voor en na jullie huwelijk kunnen jullie de liefde vieren met jullie vrienden en familie. Of jullie ons alleen laten overkomen voor het huwelijk, of dat we ook de sfeer in de dagen rondom jullie destination wedding mogen vastleggen is natuurlijk geheel aan jullie.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Kosten van een destination wedding

Kosten van 2 fotografen op een destination wedding

Bruiloften fotograferen vinden we fantastisch om te doen. We nemen graag ons enthousiasme, Brabantse gezelligheid en onze apparatuur mee naar jullie droombestemming. We hanteren ons reguliere tarief met dezelfde voorwaarden voor het fotograferen op jullie trouwdag. Je vind deze terug op de pagina met ons prijsoverzicht.

Naast ons regulier tarief rekenen wij de reis- en verblijfkosten voor de periode die wij voor jullie onderweg zijn. Bij het boeken van ons compleet pakket rekenen we verder geen wachtgeld of extra uren.

Mocht je meer informatie wensen of onze beschikbaarheid willen weten voor jullie destination wedding trouwdatum? Neem dan contact met ons op!

Destination wedding trouwfoto's

Bekijk hieronder een kleine selectie door ons gemaakte trouwfoto’s in het buitenland!

Bruidsfotograaf Den Bosch
Bruidsfotograaf Den Bosch
Trouwen in Frankrijk
Trouwen in Frankrijk
Trouwen in Frankrijk
Trouwen in Frankrijk
Trouwen in Frankrijk
trouwen in Frankrijk

Recente bruidsreportages

Meer dan alleen bruiloften in het buitenland!
Buiten bruiloft Oisterwijk

Buiten bruiloft Oisterwijk

Wat een heerlijke dag werd het voor deze bruiloft in Oisterwijk! Een hele mooe ceremonie buiten, een gezellige borrel met familie en vrienden. Als kers op de taart volgde na het diner nog een...

Festival bruiloft in Brabant

Festival bruiloft in Brabant

Het zonnetje scheen vrolijk in het Brabantse Erp, het festival terrein zag er waanzinnig uit met foodtrucks, lampjes, cocktails en nog veel meer. Wat was de Festival bruiloft van Roel en Chrissy...

Destination wedding door 2 awardwinning fotografen!

Wij zijn Suzan en Stefan van de Wiel, 2 enthousiaste en betrokken trouwfotografen uit de regio Den Bosch. Sinds 2014 hebben wij ons toegelegd op het fotograferen van bruiloften. Dit doen wij niet alleen in de regio Den Bosch, maar ook daarbuiten. Door geheel Nederland, de Benelux en internationaal (de desination wedding). Inmiddels mochten wij al tientallen bruiloften vastleggen in binnen- en buitenland. Wij zijn met 2 fotografen om jullie trouwdag vast te leggen. Dat heeft zo zijn voordelen, wij kennen elkaar door en door: hebben aan 1 blik genoeg. Hebben op deze manier meer tijd en oog voor datgene wat er rondom jullie gebeurd. Het geeft bij de voorbereidingen ook de nodige rust dat er bij ieder moment een fotograaf is. Op zoek naar een trouwfotograaf voor het maken van trouwfoto’s in de Efteling? Jullie hebben ons gevonden!

Wat kenmerkt ons als stel en bruidsfotografen duo? Humor en gezelligheid nemen we graag mee naar jullie dag. Het zorgt voor een relaxte sfeer en dat geeft de foto’s van jullie bruidsreportage net dat beetje extra!

Meer dan alleen destination wedding

Nieuwsgierig naar ons complete werk? Bekijk onze gallery of  onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.
Bruidsfotograaf Den Bosch

Over ons

Wie zijn de fotografen

Trouwfoto in de Efteling

Love stories

Een blog met door ons gemaakte reportages

Awards

Bruidsfotograaf Den Bosch
In 2018 wonnen wij de Love Awards publieksprijs in de categorie “Beste trouwfotograaf van Noord Brabant”. Niet het aantal stemmen, maar de hoogte van het cijfer dat bruidsparen de fotografen gaven was doorslaggevend. Onze bruidsparen gaven ons gemiddeld maar liefst een 9,82! Die waardering vonden wij fantastisch om terug te zien!

Ook jullie destination wedding bruidsreportage door ons laten verzorgen? Dat kan!