Trouwfotograaf Uden en omgeving

Suzan en Stefan van de Wiel

Suzan en Stefan bruidsfotograaf Den Bosch

Wij zijn Suzan en Stefan van de Wiel, 2 enthousiaste en betrokken trouwfotografen uit de regio Uden. Sinds 2014 hebben wij ons toegelegd op het fotograferen van bruiloften. Dit doen wij niet alleen in de regio Uden, maar ook daarbuiten. Door geheel Nederland, de Benelux en zelfs nog verder weg. Inmiddels mochten wij al tientallen bruiloften vastleggen in binnen- en buitenland. Wij zijn met 2 fotografen om jullie trouwdag vast te leggen. Dat heeft zo zijn voordelen, wij kennen elkaar door en door: hebben aan 1 blik genoeg. Hebben op deze manier meer tijd en oog voor datgene wat er rondom jullie gebeurd. Het geeft bij de voorbereidingen ook de nodige rust dat er bij ieder moment een fotograaf is. Op zoek naar Trouwfotograaf Uden? jullie hebben ons gevonden!

Wat kenmerkt ons als stel en bruidsfotografen duo? Humor en gezelligheid nemen we graag naar jullie dag. Het zorgt voor een relaxte sfeer en dat geeft de foto’s van jullie bruidsreportage net dat beetje extra!

Recente bruidsreportages

trouwfotograaf Uden en omgeving
Trouwreportage Klooster Bethlehem

Trouwreportage Klooster Bethlehem

Als trouwfotograven duo is het altijd een speciaal moment wanneer we de kans krijgen om een bruidspaar te fotograferen op een betoverende locatie zoals dat van Klooster Bethlehem in Haren,...

De herfstbruiloft van Sietze en Linda

De herfstbruiloft van Sietze en Linda

Een sprookjesachtige herfstbruiloft, compleet met de warme kleuren van het seizoen en de prachtige natuur als achtergrond, dat was de grote dag van Linda en Sietze bij Natuurlijk Kloof!  Het...

Trouwreportage Sunrise Beachclub Eindhoven

Trouwreportage Sunrise Beachclub Eindhoven

Op een stralende dag in Eindhoven beleefden Aline en Wim een trouwceremonie om nooit te vergeten bij BeachClub Sunrise. De zonovergoten omgeving en de romantische sfeer van deze bijzondere...

Portfolio trouwfotograaf Uden

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.
Bruidsfotograaf Den Bosch

Over Ons

Wie zijn de fotografen?

Bruidsfotograaf Den Bosch

Love stories

Een blog met door ons gemaakte reportages

De passie van de trouwfotografen uit Uden

“Het vastleggen van de mooiste momenten op de mooiste dag uit jullie leven” dat is onze passie en onze drijfveer. Het mogen vertellen van jullie unieke en eigen verhaal. Een bruidsreportage maken die jullie over 20,30 of 40 jaar nog steeds ontroert en waar jullie nog met een grote glimlach aan terugdenken. Wij vinden het oprecht een eer als aanstaande bruidsparen ons uitnodigen en vragen om hun dag vast te leggen. Er bestaat voor ons geen beter gevoel dan het fotograferen van de emotie tussen mensen, een blik van een vader naar de bruid lopend naar het altaar, of de blik in hun ogen wanneer het bruidspaar elkaar voor het eerst zien, het ja-woord of de ringen aanschuiven. Teveel om op te noemen.

Daarnaast zijn er vaak talloze kleine momentjes en details in een dag te vinden. Foto’s worden pas echt uniek en authentiek als ze iets over jullie zeggen. De gemeenschappelijke hobby die jullie hebben of maken we de bruidsreportage op de plek van jullie eerste date? Wij gaan op zoek om ook voor jullie een passende trouwreportage te maken! Dat vinden we de grootste en mooiste uitdaging.

JA, we love weddings! (En we vinden een stukje bruidstaart ook wel lekker).

Awards

Bruidsfotograaf Den Bosch
In 2018 wonnen wij de Love Awards publieksprijs in de categorie “Beste trouwfotograaf van Noord Brabant”. Niet het aantal stemmen, maar de hoogte van het cijfer dat bruidsparen de fotografen gaven was doorslaggevend. Onze bruidsparen gaven ons gemiddeld maar liefst een 9,82! Die waardering vonden wij fantastisch om terug te zien!

Ook jullie bruidsreportage door ons als trouwfotograaf Uden laten verzorgen? Dat kan!

Trouwfotograaf Uden trouwfoto's

Bekijk hieronder een kleine selectie trouwfoto’s? Nieuwsgierig naar ons werk?
Bekijk onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.

Festival bruiloft
Festival bruiloft
Bruidsfotograaf Den Bosch
Trouwfoto Kasteel Maurick