Trouwfotograaf Gemert

Bruidsfotografie in Gemert – Bakel

Wij zijn Stefan en Suzan van de Wiel, 2 enthousiaste en betrokken trouwfotografen uit de regio Gemert. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie. Moderne, spontane bruidsreportages, daarnaast proberen voor elk bruidspaar een persoonlijke touch te vinden. Trouwfotograaf Gemert gezocht? Je hebt er 2 gevonden!

In onze portfolio trouwfoto’s vind je ook reportages welke we in de regio Gemert hebben gemaakt.

Sprookjesachtige settings, persoonlijk en authentiek. Dat zijn kernwoorden die onze trouwfoto’s kenmerken. Gecombineerd met een vleugje Brabantse gezelligheid proberen we van elke trouwdag een extra feest te maken. Het is ons een enorme eer om een bruiloft te mogen fotograferen. Of dit nu in Gemert is, of ergens anders. Niet voor niets ontvingen wij in 2018 de Love Awards publieksprijs als “best gewaardeerde trouwfotografen van Noord Brabant”.

Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Check dan even onze agenda door contact met ons op te nemen.

Bruidsreportages in de regio Gemert

  • Kasteel van Gemert. Het kasteel men directe omgeving leent zich perfect voor een diversiteit aan fotoshoots. Zo zijn er de kasteeltuin, de ophaalbrug, de kasteellaan, het fietspaadje naar de VELT tuin en het grasveld aan het einde van de kasteellaan voor een spectaculaire zonsondergang.
  • Het BoerenbondsmuseumMisschien wel het meest gebruikte stukje Gemert als het gaat om trouwfoto’s: Het Boerenbondsmuseum. In een mooie klassieke en rustieke omgeving komt het oude Gemert tot leven. De oude schuur, waterput of bij het “dorpspleintje”. Ook geschikt als binnenlocatie.
  • De Vlindertuin. In Gemert is de vlindersafari te vinden. Een kas, met de naam zegt het al, vlinders. Uiteraard kun je hier ook prachtig groen vinden, als binnenlocatie ook uitermate geschikt.
  • Natuureducatief centrum de Specht in Handel. Vlakbij Gemert vind je het natuurgebied van Natuureducatiefcentrum De Specht. Als buitenlocatie vind je hier talloze nauurlijke doorkijkjes, romantische houten brugjes en prachtige uitgestrekte velden. Ook vind je in de directe omgeving dichtbegroeide bossen. Voor een bruidsreportage in de natuur een prachtige locatie.

Trouwfotograaf Gemert – Bakel

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in de regio Gemert? Zoek dan niet verder, jullie hebben ons gevonden! Award-winning, betrokken, enthousiast en met een gezonde dosis Brabantse gezelligheid. Wij zijn werkzaam vanuit de regio Gemert, maar reizen door heel de Benelux en ook daarbuiten.

Meer weten over trouwfotografie in Gemert?

Een aantal van door ons gemaakte bruidsreportages en informatie over prijzen voor trouwfotografie zijn op onze website terug te vinden. Willen jullie, geheel vrijblijvend, een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op!

Voorbeelden van trouwfoto’s in Gemert

Trouwfotograaf Gemert
Trouwfoto Gemert

Avondfoto bruidsfotografie in Gemert

Trouwfoto Gemert

Trouwfoto Kasteel Gemert

trouwfoto Gemert door bruidsfotograaf Gemert

Trouwfoto op de kasteellaan bij kasteel Gemert.

trouwfoto Gemert door bruidsfotograaf Gemert

Trouwfoto op de brug bij kasteel Gemert.

Trouwfotograaf in Gemert

Trouwfoto in Gemert bij zonsondergang.

Trouwfoto Gemert

Trouwfotografie Gemert bij de kapper

Trouwfotograaf in Gemert

Trouwfoto in Gemertse bossen.

trouwfoto Gemert door bruidsfotograaf Gemert

Trouwfoto koffie & anders Gemert.

trouwfoto Gemert door bruidsfotograaf Gemert

Trouwfoto bij gemeentehuis Gemert – Bakel.

Trouwfoto Gemert

Bruidskapper in Gemert