Trouwfoto's in de Efteling

Suzan en Stefan van de Wiel
Awardwinning trouwfotografen

Suzan en Stefan bruidsfotograaf Den Bosch

Als trouwfotograaf is het altijd een feest als je een bruidspaar op een bijzondere locatie mag fotograferen. Wanneer een bruidspaar ons dan ook vraagt: “maken jullie ook trouwfoto’s in de Efteling?” is ons antwoord altijd: “Ja, graag!”

Waarom trouwfoto’s in de Efteling gaan maken?
De Efteling is groen, heeft een sprookjesachtige uitstraling en heeft in iedere hoek wel iets moois om te fotograferen. Bovendien heeft iedereen wel herinneringen aan dit prachtige park. De Efteling is zo divers dat je echt niet op iedere foto heel duidelijk hoeft te zien dat het de Efteling is. Wij kennen genoeg verborgen plekken zodat jullie trouwreportage in de Efteling heel afwisselend wordt!

Trouwfoto's in de Efteling

Bekijk hieronder een kleine selectie door ons gemaakte trouwfoto’s in de Efteling!

Trouwfoto Efteling Symbolica
Trouwfoto Efteling Droomvlucht
Efteling bruiloft
Trouwfoto Efteling Bosrijk
Trouwfoto Efteling
Trouwfoto Efteling
Trouwfoto Efteling
Trouwfoto Efteling
Trouwfoto in de Efteling
Trouwfoto Efteling
Trouwfoto Efteling
Trouwfoto in de Efteling

Trouwreportages in de Efteling

Bekijk de trouwfoto’s in de Efteling!
Trouwfoto’s Efteling

Trouwfoto’s Efteling

Ze zochten op internet op “Trouwfoto Efteling” en kwamen ons als fotografen tegen. Na een leuk gesprek boekten ze ons als fotografen voor hun trouwfotoreportage in De Efteling! Wat...

Trouwreportage in de Efteling

Trouwreportage in de Efteling

Thijs en Wilma wonen in België en zijn verzot op de Efteling. Elke kans die ze krijgen, grijpen ze aan om de het park in Kaatsheuvel te bezoeken. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hun...

Trouwfoto’s in de Efteling

Trouwfoto’s in de Efteling

Eline en Stef beleefden een prachtige dag in mei. Eline wilde heel graag trouwfoto’s in de Efteling en ook Stef was wel te porren voor een sprookjesachtige reportage in de wereld vol...

Trouwfoto’s in de Efteling door 2 awardwinning fotografen!

Wij zijn Suzan en Stefan van de Wiel, 2 enthousiaste en betrokken trouwfotografen uit de regio Den Bosch. Sinds 2014 hebben wij ons toegelegd op het fotograferen van bruiloften. Dit doen wij niet alleen in de regio Den Bosch, maar ook daarbuiten. Door geheel Nederland, de Benelux en zelfs nog verder weg. Inmiddels mochten wij al tientallen bruiloften vastleggen in binnen- en buitenland. Wij zijn met 2 fotografen om jullie trouwdag vast te leggen. Dat heeft zo zijn voordelen, wij kennen elkaar door en door: hebben aan 1 blik genoeg. Hebben op deze manier meer tijd en oog voor datgene wat er rondom jullie gebeurd. Het geeft bij de voorbereidingen ook de nodige rust dat er bij ieder moment een fotograaf is. Op zoek naar een trouwfotograaf voor het maken van trouwfoto’s in de Efteling? Jullie hebben ons gevonden!

Wat kenmerkt ons als stel en bruidsfotografen duo? Humor en gezelligheid nemen we graag mee naar jullie dag. Het zorgt voor een relaxte sfeer en dat geeft de foto’s van jullie bruidsreportage net dat beetje extra!

Meer dan alleen trouwfoto's in de Efteling

Nieuwsgierig naar ons complete werk? Bekijk onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.
Bruidsfotograaf Den Bosch

Over Ons

Over de fotografen

Trouwfoto Efteling Bosrijk

Love stories

Een blog met door ons gemaakte reportages

Awards

Bruidsfotograaf Den Bosch
In 2018 wonnen wij de Love Awards publieksprijs in de categorie “Beste trouwfotograaf van Noord Brabant”. Niet het aantal stemmen, maar de hoogte van het cijfer dat bruidsparen de fotografen gaven was doorslaggevend. Onze bruidsparen gaven ons gemiddeld maar liefst een 9,82! Die waardering vonden wij fantastisch om terug te zien!

Ook jullie bruidsreportage in de Efteling door ons laten verzorgen? Dat kan!