Trouwfoto's in de Efteling

Suzan en Stefan van de Wiel
Awardwinning trouwfotografen

Als trouwfotograaf is het altijd een feest als je een bruidspaar op een bijzondere locatie mag fotograferen. Wanneer een bruidspaar ons dan ook vraagt: “maken jullie ook trouwfoto’s in de Efteling?” is ons antwoord altijd: “Ja, graag!”

Waarom trouwfoto’s in de Efteling gaan maken? De Efteling heeft een heel divers karakter, van romantisch en gestileerd tot ruig en wat ruwer. Op elke hoek, achter elke boom ontdek je wel iets nieuws. Het is niet voor niets de Wereld vol wonderen. Alles vormgegeven in de de kenmerkende “Efteling stijl”.

Door deze diversiteit vind je veel verschillende mooie locaties dicht bij elkaar. Het geeft ons en jullie de mogelijkheid om een mooi verhaal te maken van jullie trouwreportage. Bovendien hoef je niet altijd aan de foto’s te zien dat je in de Efteling bent geweest. Het maken trouwfoto’s in de Efteling is voor ons altijd een feestje!

Trouwfoto's in de Efteling

Bekijk hieronder een kleine selectie door ons gemaakte trouwfoto’s in de Efteling!

Trouwfoto in de Efteling
Trouwfoto in de Efteling
Trouwfoto in de Efteling
Trouwfoto in de Efteling

Recente bruidsreportages

Meer dan alleen trouwfoto’s in de Efteling!

Buiten bruiloft Oisterwijk

Buiten bruiloft Oisterwijk

Wat een heerlijke dag werd het voor deze bruiloft in Oisterwijk! Een hele mooe ceremonie buiten, een gezellige borrel met familie en vrienden. Als kers op de taart volgde na het diner nog een...

Festival bruiloft in Brabant

Festival bruiloft in Brabant

Het zonnetje scheen vrolijk in het Brabantse Erp, het festival terrein zag er waanzinnig uit met foodtrucks, lampjes, cocktails en nog veel meer. Wat was de Festival bruiloft van Roel en Chrissy...

Trouwfoto’s in de Efteling door 2 awardwinning fotografen!

Wij zijn Suzan en Stefan van de Wiel, 2 enthousiaste en betrokken trouwfotografen uit de regio Den Bosch. Sinds 2014 hebben wij ons toegelegd op het fotograferen van bruiloften. Dit doen wij niet alleen in de regio Den Bosch, maar ook daarbuiten. Door geheel Nederland, de Benelux en zelfs nog verder weg. Inmiddels mochten wij al tientallen bruiloften vastleggen in binnen- en buitenland. Wij zijn met 2 fotografen om jullie trouwdag vast te leggen. Dat heeft zo zijn voordelen, wij kennen elkaar door en door: hebben aan 1 blik genoeg. Hebben op deze manier meer tijd en oog voor datgene wat er rondom jullie gebeurd. Het geeft bij de voorbereidingen ook de nodige rust dat er bij ieder moment een fotograaf is. Op zoek naar een trouwfotograaf voor het maken van trouwfoto’s in de Efteling? Jullie hebben ons gevonden!

Wat kenmerkt ons als stel en bruidsfotografen duo? Humor en gezelligheid nemen we graag mee naar jullie dag. Het zorgt voor een relaxte sfeer en dat geeft de foto’s van jullie bruidsreportage net dat beetje extra!

Meer dan alleen trouwfoto's in de Efteling

Nieuwsgierig naar ons complete werk? Bekijk onze gallery of  onze Love Stories (blog) en krijg een indruk van door ons gemaakte trouwfoto’s.
Bruidsfotograaf Den Bosch

Gallery

Een overzicht van foto's

Bruidsfotograaf Den Bosch

Love stories

Een blog met door ons gemaakte reportages

Awards

Bruidsfotograaf Den Bosch
In 2018 wonnen wij de Love Awards publieksprijs in de categorie “Beste trouwfotograaf van Noord Brabant”. Niet het aantal stemmen, maar de hoogte van het cijfer dat bruidsparen de fotografen gaven was doorslaggevend. Onze bruidsparen gaven ons gemiddeld maar liefst een 9,82! Die waardering vonden wij fantastisch om terug te zien!

Ook jullie bruidsreportage met trouwfoto’s in de Efteling door ons laten verzorgen? Dat kan!