Trouwvideo gemaakt door bruidsfotograaf Den Bosch

Een trouwvideo van jullie trouwdag

Willen jullie ook een trouwvideo van jullie trouwdag? Ook dat is mogelijk! Naast de trouwfotograaf uit Den Bosch zijn wij ook de trouw videograaf uit Den Bosch.

Er komt een videograaf op jullie trouwdag die jullie trouwdag op film vastlegt. Hierna wordt er een prachtige trouwvideo / compilatie van jullie trouwdag gemaakt.

Voorbeelden

Prijzen & Opties

Het is mogelijk om al het gedraaide (onbewerkte) materiaal te ontvangen. Dit is inbegrepen bij het pakket indien jullie dit vooraf aangeven en een eigen externe hard disk van minimaal 100 GB aanleveren.

Opties

Langere aanwezigheid

Die bijzondere afsluiting van jullie feestavond ook gefilmd hebben? Natuurlijk kunnen we langer aanwezig zijn indien jullie dat willen.  Extra uren a €90,- per uur.


Extended Love Story

Naast de korte compilatie van +/- 5 minuten een langere trouwvideo van 15 minuten ontvangen is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen €299,-

Jullie Love Story

Naast fotografie leggen wij graag jullie trouwdag vast op video.

1 videograaf staat de gehele dag tot jullie beschikking. Naast de foto’s hebben jullie dan ook een (korte) trouwvideo om jullie dag opnieuw te beleven.

Wij maken een korte compilatie van jullie dag. Deze zul je namelijk veel vaker terugkijken met vrienden en familie dan een hele lange film. Hebben we dan geen mogelijkheid om een langere trouwvideo te laten maken? Natuurlijk wel. We kunnen een langere clip maken van ongeveer 10 a 15 minuten zodat jullie samen extra lang van jullie trouwdag kunnen genieten.

Videograaf boeken

We horen jullie al denken: Ja, wij willen de bruidsvideograaf Den Bosch op onze bruiloft.

Dat kan. Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze beschikbaarheid!