Retro gaming bruiloft in Schijndel, Astrid en Sebastiaan

Retro gaming bruiloft in Schijndel, Astrid en Sebastiaan

Toen Astrid en Sebastiaan nog niet zo lang geleden bij ons waren voor een eerste kennismaking was het ons meteen duidelijk. Deze unieke bruiloft in Schijndel moesten wij fotograferen! Gelukkig voelden ook zij de klik en al snel mochten wij aan de slag om hun bijzondere trouwdag vast te leggen.

Het bruidspaar had ontzettend hun best gedaan om het thema van Retro Gaming in hun trouwdag  te verwerken. Het begon met een echte floppy als save-the-date, maar het kwam zo vaak terug in leuke, unieke details. Zo kwam het bruidspaar het stadhuis van St. Oedenrode binnen op het deuntje van Tetris. Het ja-woord werd uitgesproken om precies 13:37, waarmee zij in gametermen de elitestatus bereikten. En natuurlijk het onvergetelijke trouwfeest compleet met retro games.

De bruiloft in Schijndel

We wisten dan ook dat we voor de fotoreportage uit wilden pakken met authentieke en bijzondere trouwfoto’s. Zo kwamen we terecht bij Handboog vereniging Landmans Unie. Het bruidspaar komt hier vaak om de sport te beoefenen. Dus de kans om awesome trouwfoto’s met pijl en boog te maken moesten we grijpen. Daarnaast bood de omgeving ook een aantal mooie plekjes om romantische beelden te schieten.

Na de fotoshoot was het tijd voor een heerlijk diner. En daarna had het bruidspaar uitgepakt met een feest vol retro games. Overal waren knusse plekjes om oldschool televisies gecreëerd, waarbij alle games van vroeger de revue passeerden. De openingsdans was geheel in stijl op dance dance revolution en daarna konden de gasten hier met veel plezier gebruik van maken.

Wij hebben echt genoten van weer een prachtige trouwdag die zo mooi en eigen was. Sebastiaan en Astrid wij wensen jullie alle Liefde en Geluk, bedankt dat wij erbij mochten zijn!


Trouwfoto’s in Schijndel

Datum: 20-04-2019
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: Landsman Unie en Visvijver Schijndel
Huwelijksvoltrekking: Gemeentehuis Sint Oedenrode
Receptie, diner en feest: De Nachtegaal, Schijndel

Share: