Trouwen in Frankrijk, Anne & Ruben

Trouwen in Frankrijk, Anne & Ruben

Trouwen in Frankrijk bij een droomkasteel… Een buitenceremonie vol liefde, gezelligheid met vrienden en familie… Bij een Frans Chateau met wijngaard..  en een fotoshoot met dit oogverblindend knappe bruidspaar in een idyllisch Frans dorpje. De destination wedding in Zuid-Frankrijk van Anne en Ruben had alles en meer, en wij mochten mee om het vast te leggen!

Toen Mellaney van LOT of Happiness ons vorig jaar inhuurde om de bruiloft van Ruben en Anne in Zuid-Frankrijk te fotograferen deden wij een klein vreugdedansje. Wat heerlijk dat wij een bruiloft op deze fantastische locatie vast mogen leggen! Toen we Ruben en Anne daarna ontmoetten werden we zo mogelijk nog enthousiaster, we hadden gelijk een fijne klik en goede ideeën voor de fotoshoot!

Trouwen in Frankrijk

Ein-de-lijk was het zo ver, de bruiloft van Anne en Ruben in het prachtige Zuid-Frankrijk. Misschien denk je bij trouwen in Frankrijk gelijk aan zon en zomerse temperaturen. Toch arriveerden wij op zaterdag tussen wat kleine buien door op het romantisch Château Camp Del Saltre. Ruben was nog heerlijk aan het relaxen terwijl Anne al mooi was opgemaakt en de kapster net begon. Het was gezellig druk bij Anne, met vriendinnen, familie en het schattige bruidsmeisje die alles goed in de gaten hielden. Nadat Ruben nog even de openingsdans oefende ging ook hij zich omkleedden. Zijn vrienden kwamen ondertussen gezellig binnendruppelden om hem te helpen en een biertje te drinken. Trouwen in Frankrijk, vakantiegevoel ten top!

De ceremonie

Na de buitjes in de ochtend werd het gelukkig stralend weer. Samen met een aantal gasten werden de stoelen klaargezet en de loper uitgerold. De ceremonie werd geleid door de zus van Ruben die, zoals het een goede zus betaamd, een aantal leuke anekdotes over hem had. Hierdoor werd het een hele mooie, soms grappige en vooral persoonlijke ceremonie. Ruben en Anne hadden eigen geloften, persoonlijk, lief en puur. En bij het verlaten van de ceremonie maakte Ruben een sprong van geluk, ge-wel-dig!

De trouwreportage

Wij vertrokken samen met het bruidspaar en goede vriendin Paula naar Puy L’eveque voor de trouwreportage. Anne en Ruben wilden hier niet te veel tijd aan besteden. Daarom hebben we op een prachtig maar klein stukje een aantal foto’s gemaakt met de idyllische Franse sfeer. Hierdoor hadden ze genoeg tijd om gezellig met hun gasten te borrelen onder een zacht Frans zonnetje. Het diner werd geserveerd aan een grote tafel op het schattige binnenplaatsje. Tijdens het diner waren er diverse speeches, hartverwarmend en vol humor. Halverwege het diner scheen de zon prachtig door de wijnranken dus namen we Ruben en Anne nog snel even mee voor een mini fotoshoot. Door de gouden zon op de wijnranken was dit de perfecte achtergrond voor ons verliefde bruidspaar, wat een moment!


Trouwen in Frankrijk
Datum: 15-06-2019
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Weddingplanner: Lot of Happiness
Locatie trouwreportage: Puy-l’Évêque
Huwelijksvoltrekking, Receptie, Diner en feest: Château Camp Del Saltre, Prayssac
Bed & Breakfast: Le Verger, Prayssac

Share: