Bruidsreportage Sinderen, Pauline & Jasper

Bruidsreportage Sinderen, Pauline & Jasper

Als trouwfotograaf kom je op de meest uiteenlopende en bovendien prachtige locaties. Op 4 augustus gaven Pauline en Jasper elkaar het jawoord op een prachtige locatie in Sinderen. Een voorrecht voor ons om hen te mogen fotograferen in die prachtige setting.

Verborgen achter een haag van bomen en struiken ligt een idyllische locatie genaamd “De Steenbock”. Een prachtige locatie zowel binnen als buiten. Pauline en Jasper straalden tijdens de emotionele en persoonlijke ceremonie in de tuin. Wat we steeds vaker zien bij bruidsparen zijn de details en persoonlijke elementen die bruid en bruidegom in hun trouwdag verwerken. Ook Pauline en Jasper beleefden een dag vol “momentjes” en hadden goed nagedacht over diverse details. De first look van de vader van de bruid, het kleurenthema en de feesttent in “Ibiza stijl”. Alles was op elkaar afgestemd en paste perfect in het plaatje rondom Pauline en Jasper.

Als trouwfotograaf vinden wij het fijn om vooraf een fotoshoot met het bruidspaar te hebben. Ook met Pauline en Jasper hebben wij een loveshoot gehad. Tijdens de bruidsreportage plukten we daar de vruchten van. Ongedwongen en als natuurlijk poseerden het pas getrouwde stel voor de camera’s.

Trouwfotografie met een stralend bruidspaar maakt ons werk prachtig, een trouwlocatie als deze is de slagroom op de taart. De spreekwoordelijke kers wordt gevormd door een liefdevolle, betrokken familie- en vriendenkring die deze dag tot iets bijzonders maakte.

Deze trouwfotografen zeggen na deze dag nog veel harder: We simply love weddings!


Datum: 04-08-2016
Bruidsfotografie: Trouwfotograaf Den Bosch, Studio 2612
Trouwlocatie: De Steenbock, Sinderen
Feestlocatie: De Steenbock, Sinderen

 

Share: