Trouwfoto’s Efteling

Trouwfoto’s Efteling

Ze zochten op internet op “Trouwfoto Efteling” en kwamen ons als fotografen tegen. Na een leuk gesprek boekten ze ons als fotografen voor hun trouwfotoreportage in De Efteling! Wat een superleuk bruidspaar en wat zagen ze er prachtig uit.

Natuurlijk hadden we ze verteld dat je bij een trouwfoto in de Efteling altijd felicitaties krijgt van bezoekers en medewerkers plus dat je natuurlijk super veel bekijks hebt. Dat zie je niet terug in de foto’s, maar je valt natuurlijk op in je trouwjurk, kostuum en je entourage. Als je dan ook nog eens een mooie opvallende kleur jurk draagt, wordt het sprookje helemaal compleet! In het prachtige herfst groen en bruin straalde Tamara in een blauwe jurk. Het was een kleurrijk sprookjesfeest in de Efteling.

Trouwfoto Efteling

Als liefhebber van de wereld vol wonderen wilden ze daar graag een trouwreportage, voor de rest van de dag was een fotograaf niet nodig. Ze hoopten al dat wij ook enkel reportages in de Efteling maken en laten we nou juist om de hoek wonen! Natuurlijk doen we ook alleen de fotoshoot in de Efteling. Inmiddels zijn we daar voor trouwreportages kind aan huis! Elke keer is het weer een feest om er te mogen shooten! Het was een beetje vochtig geweest in de aanloop naar de trouwreportage. maar dat mocht de pret eigenlijk niet drukken. Bovendien levert het qua kleur ook mooie plaatjes op. Tamara en Mario kwamen aan met hun hele gevolg in een prachtige limousine. Voor de ingang stapten ze uit en begon hun sprookjesreis door de Efteling. 2 uur lang waren zij de prins en prinses in het Sprookjesbos, bij de Droomvlucht en op het Anton Pieckplein. Eigenlijk zijn die 2 uren in de Efteling veel te kort; niet omdat er dan te weinig foto’s zijn om te maken, maar omdat het zo leuk en gezellig is. Zeker omdat we na deze 2 uur (en een beetje) afscheid moesten nemen van Tamara, Mario en iedereen die er bij was. Wij mekten al wel dat het voor hen nog een hele gezellige dag zou worden!


Trouwfoto Efteling

Datum: 02-11-2021
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch
Locatie trouwreportage: De Efteling, Kaatsheuvel

Share: