Een trouwalbum van bruidsfotograaf Den Bosch

Your own Love Story Book…

Waarom een trouwalbum?

Waarom een trouwalbum? Dat lijkt ons logisch! Jullie trouwdag is een dag om nooit meer te vergeten. Van de fotoreportage tot de ceremonie en van het bruidsboeket, het feest, de trouwjurk tot natuurlijk de trouwringen; samen met de liefde van je leven maken ze het tot de mooiste dag van je leven. Wat is er dan ook mooier om deze bijzondere momenten opnieuw te beleven, waar en wanneer jullie zelf willen.

Wij bieden verschillende soorten en maten trouwalbums. Een supermooie en strakke linnen variant in diverse kleuren. Daarnaast een exclusieve variant met een softtouch omslag. Jullie bijzondere dag wordt op deze manier extra bijzonder.

Bij elk pakket zit standaard een trouwalbum inbegrepen!

Jullie trouwalbum

Trouwalbum

inclusief bij elke pakket
  • Kostenloos kiezen uit diverse materialen voor de omslag *
  • Stel zelf je kleurcombinatie samen
  • Inclusief bedrukking/embossing op box en album
  • Inclusief bijpassende bewaarbox *
  • Inclusief bijpassende USB stick
  • Vanaf 30 pagina’s (15 spreads)

* het basispakket van 6 uur  bestaat uit een linnenalbum zonder bewaarbox

Beschikbare formaten

25×25 | 30×30

Opties

  • Extra pagina’s per 2 (= 1 spread): €15,-
  • Ouder albums op aanvraag

Heb je zelf nog ideeën of wensen? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden,

Elegant en chique

In een trouwalbum maken de details het verschil. Onze leverancier kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit van producten gecombineerd met een klasse service.

Speciaal voor onze bruidsparen hebben wij een hele mooie lijn aan trouwalbums samengesteld. Deze lijn bestaat uit verschillende materiaal soorten voor de omslag en verschillende mogelijkheden voor de bedrukking of embossing van het trouwalbum en de box. Tijdens de voorbespreking laten wij een aantal trouwalbums zien met daarin complete reportages. Zo krijgen jullie al een eerste indruk van de mogelijkheden.

Een trouwalbum bij iedere reportage

Because every picture tells a story…

Natuurlijk krijgen jullie het aantal afgesproken aantal foto’s digitaal op een usb-stick, vaak leveren wij zelfs meer foto’s dan afgesproken. Echter vinden wij een trouwalbum iets dan onlosmakelijk met de reportage is verbonden. Een trouwalbum samen nog eens doorbladeren op de bank onder een dekentje en nagenieten van jullie bijzondere dag.

Onze albums zijn tijdloos en van uitmuntende kwaliteit. Door de verschillende materiaalkeuzes en uitegebreide keuzemogelijkheden in opdruk en embossing wordt ieder trouwalbum uniek, persoonlijk en authentiek.

Ouderalbums

Vaak krijgen we de vraag of we van het trouwalbum een klein kopie kunnen maken voor de ouders: een ouderalbum. Natuurlijk is dat mogelijk, een exact kopie afdrukken is ook lang niet zo duur als iedereen denkt en is een prachtig geschenk aan jullie ouders, grootouders en/of getuigen. Wij hebben voorbeelden liggen zodat jullie met eigen ogen kunnen zien wat de opties zijn.