Bruidsreportage Danielle en Michael, Den Bosch

Bruidsreportage Danielle en Michael, Den Bosch

Op 1 juli 2017 was de prachtige bruiloft van Danielle en Michael. De bruiloft was in het bourgondische Den Bosch en Rosmalen, een locatie met een speciaal plekje in ons hart.

Danielle en Michael vertrokken een dag na hun bruiloft op een heerlijke huwelijksreis en vroegen ons daarom met de foto’s te wachten tot zij weer thuis waren. We hopen dat ze het wachten waard zijn!

Bij zowel de bruid als de bruidegom begon de dag relaxed en met weinig zenuwen. Danielle en Michael waren niet gespannen, maar wel enthousiast, vrolijk en natuurlijk superverliefd!

De ceremonie in het gemeentehuis en de kerkelijke inzegening in de Sint Lambertuskerk was het tijd voor de foto’s, ons favoriete onderdeel van elke trouwdag. Het was aanpoten, want we deden maar liefst 3 fantastische fotolocaties aan. Den Bosch is een van onze favoriete plaatsen om te fotograferen. We houden van de plekjes waar we met dit bruidspaar foto’s mochten maken. De sfeervolle binnenstad, de Sint Jan en de bijzondere Moerputtense Brug. Alleen al de wandeling naar de Moerputtense brug is in de lente en zomer idyllisch te noemen. Wij snappen heel goed dat de spoorbrug en de heidevelden nabij Den Bosch populair zijn bij aanstaande bruidsparen. Het weer werkte vandaag gelukkig mee, zodat we toch al deze mooie fotolocaties aan konden doen. Het was wel even doorstappen af en toe, maar renden met liefde en plezier voor ons bruidspaar !

Het resultaat, de foto’s zeggen meer dan duizend woorden…


Datum: 01-07-2017
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Den Bosch, natuurgebied Moerputten
Locatie huwelijksvoltrekking: Stadhuis, Den Bosch
Locatie kerkelijke inzegening: Sint Lambertuskerk, Rosmalen
Locatie huwelijksfeest: De Lachende Vis, Empel

Share: