Bruidsreportage Linsey & Peter, Kasteel de Schaffelaar

Bruidsreportage Linsey & Peter, Kasteel de Schaffelaar

“Tale as old as time”

Op 21-7-2017 mochten wij de Beauty & the Beast bruiloft vastleggen van Linsey en Peter op het landgoed van kasteel de Schaffelaar in Barneveld, wat een sprookje! Het thema sprak ons als hopeloze romantics en Disney fans gelijk aan. Tegelijkertijd beseften we ons dat het een uitdaging zou zijn om deze bruiloft op een stijlvolle manier vast te leggen. We wilden absoluut geen cheesy kiekjes, maar romantische, sprookjesachtige en tijdloze foto’s maken.


Trouwvideo kasteel de Schaffelaar

 

Wij beginnen het verhaal in de Hackfortzaal van Kasteel de Schaffelaar waar ons bruidspaar de First Look had. Na dit eerste moment samen kregen wij een sneak preview van hun openingsdans. Zo konden wij ongedwongen foto’s en video’s maken en had het bruidspaar nog even een extra oefenrondje. Daarna gingen we verder met het maken van de reportagefoto’s, in dit prachtige kasteel was er inspiratie genoeg en er waren meer dan genoeg lieve gasten bij de hand om te assisteren.

De ceremonie was prachtig en persoonlijk en werd gevolgd door een proost en taartmomentje met een spectaculaire trouwtaart. Na de felicitaties en een bijzondere show voor de gasten mochten zij plaatsnemen in de eetzaal waar het diner gepresenteerd werd. De tafels waren feestelijk in thema versierd, maar het servies deed wat minder leuk mee dan in de film.

Door wat uitloop hadden wij minder tijd voor de fotoreportage dan gepland, dus namen wij ons bruidspaar na het diner nog even mee naar buiten voor wat laatste foto’s. In het sprookjesachtige licht van het “Golden Hour” maakten wij de trouwreportage compleet en danste het bruidspaar als in een echt sprookje terug naar hun kasteel.


Datum: 21-07-2017
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Videografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld
Locatie huwelijksvoltrekking: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld
Locatie huwelijksfeest: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld

Share: