Bruidsreportage Ivy & Michael, Sint-Lievens-Houtem België

Bruidsreportage Ivy & Michael, Sint-Lievens-Houtem België

De sprookjes bruiloft van Ivy en Michael

“Once in a while, right in the middle of an ordinairy life, love gives us a fairytale”

Op 8 juli 2017 mochten wij fotograferen op de sprookjesachtige bruiloft van Ivy en Michael in het pittoreske Sint-Lievens-Houtem in België. Na de voorbereidingen zagen de bruid en de bruidegom elkaar voor het eerst in het gemeentehuis, een prachtig emotioneel moment! Na de ceremonie in het stadhuis gingen we op weg naar Kasteel Breivelde voor de foto’s. We wilden geen standaardfoto’s maken, maar een modern sprookje creëren met vooral veel fun en romantiek.

Na de foto’s was het tijd voor een korte receptie met aansluitend het diner bij het Hof van Nassau te Zottegem. Een prachtige feestlocatie met een heerlijke binnenplaats. Belgische bruiloften eindigen voor Nederlandse begrippen aan de late kant. Dus waren wij extra blij met het gastvrije gebaar van Michael en Ivy om ons mee te laten genieten van hun heerlijke 5-gangendiner. Met als bijkomend voordeel dat we de gangen uitgebreid konden fotograferen.

Heerlijk bijgekomen van de hectiek van de dag konden wij na het diner snel door met de avondfoto’s. Tijdens de zonsondergang en in het donker kun je met een beetje techniek namelijk sprookjesachtige effecten bereiken! Toen de klok 12 uur sloeg was het sprookje nog lang niet voorbij, maar sloten wij onze dag af met een heerlijk wijntje op dit prachtige bruidspaar, salut!


Details van de bruiloft

Datum: 08-07-2017
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Kasteel Breivelde, Grotenberge
Huwelijksvoltrekking: Gemeentehuis Sint-Lievens-Houtem
Locatie huwelijksfeest: Hof van Nassau, Zottegem

Share: