Bruidsreportage Finley het witte huis, Sanne & Sebas

Bruidsreportage Finley het witte huis, Sanne & Sebas

Op een heerlijke lentedag trouwden Sanne en Sebastiaan samen met hun twee dochtertjes op de prachtige locatie “ Finley Het Witte Huis ”.

Tijdens onze voorbereiding bezochten wij deze locatie en werden wij verliefd op het uitzicht vanaf de prachtige steiger bij het water. We moesten even geduld hebben, pas bij zonsondergang konden we daar uiteindelijk de foto’s maken die we voor ogen hadden. Maar wat is ons wachten beloond!

De dag begon voor ons al op de locatie, waar Sanne en Sebas zich apart van elkaar konden voorbereiden. Na de First Look was het tijd voor de reportagefoto’s. Vanwege de harde wind konden we nog niet op de steiger bij het water, dus snel door naar Kasteel Sypesteyn. Het weer was heerlijk en ons bruidspaar straalde terwijl wij met 3 fotografen sterk  er alles aan deden om de mooiste foto te maken.

Daarna was het tijd voor de trouwceremonie. Ons hart smolt toen Sebas zijn dochtertje hielp bij haar taak als bloemenmeisje. En de speech van de vader van Sebas gaf de ceremonie een warm en persoonlijk accent.

Na de toast, de taart en de familiefoto’s hadden wij en het bruidspaar even pauze. Maar niet te lang, want de zonsondergang wacht op niemand. Precies op tijd plukten wij Sanne en Sebas uit hun diner voor een fotosessie op de steiger bij zonsondergang. Voor ons het fotografische hoogtepunt van een heerlijke dag hard werken.

Natuurlijk bleven wij tot na de openingsdans, en terwijl het feest net begon maakten wij onze laatste sfeerfoto’s.


Datum: 25-03-2017
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 2612
Locatie bruidsreportage: Kasteel Sypesteyn
Huwelijksvoltrekking: Finley Het Witte Huis
Locatie huwelijksfeest: Finley Het Witte Huis, Loosdrecht

Share: