Bruidsreportage Vicky & Bjorn, Heeze

Bruidsreportage Vicky & Bjorn, Heeze

“Wow, wat een dag!” Nog compleet onder de indruk van deze trouwdag reden we weg bij de Boschwachter in Heeze. We genieten van elke bruiloft, en vandaag was zeker geen uitzondering.

Wij begonnen onze dag gescheiden: de ene fotograaf ging naar de bruid, de andere fotograaf ging naar de bruidegom. Op beide locaties was er een gezonde spanning, veel vrolijkheid en gezelligheid. Na de first look was het snel door met de fotoreportage, ons favoriete onderdeel van elke trouwdag!

Vicky en Bjorn hadden als fotolocatie het kasteel in Asten gekozen, een prachtig vervallen kasteel nabij Heusden. Wij hadden het kasteel eerder bezocht en zaten vol ideeën van sprookjesachtige foto’s om daar te maken. Onderstaande foto in de boogjes stond voor ons op nummer 1, en kwam dus als eerste aan de beurt. Met Vicky’s sluier die prachtig opwaaide overtrof deze onze eigen verwachting (bedankt hiervoor René!). Gekscherend zeiden we tegen het bruidspaar, nu hebben we de mooiste alvast gehad. Maar niets bleek minder waar!

Na de fantastische reportage hadden wij ontzettend veel zin in de trouwceremonie. De ceremonie was buiten in Heeze op de geweldige locatie “de Boschwachter”. Een primeur, want Vicky en Bjorn zijn het eerste bruidspaar dat daar getrouwd is. Het bruidspaar had mooie persoonlijke elementen aan de ceremonie toegevoegd, en er waren mooie speeches van de moeder van de bruidegom en de vader van de bruid. Ook de BABS gaf een persoonlijke draai aan de ceremonie door het Ja-woord uit te stellen tot na het ondertekenen van de akte. Een klein foutje waar gelukkig heel hard en veelvuldig om gelachen is.

Zowel de ceremonie als de rest van de dag was zeer goed verzorgd. Er was een prachtige champagnetoren, heerlijke bruidstaart en een smakelijke, uitgebreide barbecue. De gasten en het bruidspaar genoten zichtbaar buiten in het zonnetje van alle gezelligheid en verwennerij. Voor we het wisten was het alweer tijd voor de openingsdans, de afsluiter van onze dag. En zoals jullie hierboven al lazen zaten wij vervolgens enorm na te genieten in de auto van deze fantastische dag!

 


De details van de bruiloft in Asten & Heeze

Datum: 02-06-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie bruidsreportage: Kasteel Asten, Asten
Locatie huwelijksvoltrekking en feest: De Boschwachter, Heeze

Share: