Trouwreportage Fort Lent, Charisa & Daan

Trouwreportage Fort Lent, Charisa & Daan

Een Trouwreportage aan de Waal in Nijmegen met een humoristische insteek, dat was de opdracht die we van Charisa en Daan kregen. Zij waren niet zo van de kleffe foto’s, wel van de Mc Donalds ijskoffie. Het werd een prachtige dag bij Fort Lent!

In het nabijgelegen van der Valk hotel begon onze dag. Zowel bruid als bruidegom kleedden zich om in een hotelkamer. Bij Charisa was het al een gezellige en drukke boel. De hair en make-up arist was  al druk in de weer. In de andere hotelkamer was het een stuk rustiger. Daan had alle tijd om wat video’s te maken voor zijn vlog. Op zijn YouTube kanaal kun je hem (en natuurlijk ook ons) in actie zien!

Trouwen in Fort Lent

Na de First Look in de foyer van Hotel van der Valk was het tijd om naar Fort Lent te gaan voor de huwelijksceremonie. Het was prachtig weer, dus de trouwceremonie was in de open lucht boven op het Fort aan de Waal. Wat een plaatje was dat! De ceremonie zat vol humor en de trouwambtenaar wist daarmee alle gasten regelmatig aan het lachen te krijgen. Na de ceremonie was het tijd voor de fotoreportage nabij Fort Lent. We hadden een prachtige brug met bijbehorend tunneltje uitgekozen als hoofdlocatie. Helaas bleek juist op deze dag dat er een wegafzetting was vanwege onderhoud. Gelukkig hebben we, na vragen of we de bouwlocatie op mochten, bij de trap foto’s gemaakt. Daan en Charisa wilden ook humoristische foto’s en ”iets met de ijskoffie van McDonald’s”. Aan de Waal, waar normaal de geposeerde foto’s plaatsvinden van verliefde bruidsparen, genoten Daan en Charissa van de McDonalds lunch en ijskoffie. Het was een geweldig gezicht met Nijmegen op de achtergrond.

Onderweg terug naar Fort Lent viel ons oog op een moderne brug met een fietstunneltje. Niet helemaal wat we voor ogen hadden, maar het effect wat we wilden kon wel worden bereikt. We zette de auto’s aan de kant van de weg en maakte een korte tussenstop om  wat foto’s met rose kleureffect in het tunneltje te maken. Missie alsnog geslaagd.

Terug bij Fort Lent genoten de gasten van de zon, de borrel en aansluitende BBQ. Ook wij mochten mee-eten, na een lange en warme dag wil zo’n BBQ er best in. Charisa en (met name) Daan kregen nog een fantastische “Roast” te verwerken. Na het fotograferen van het aansnijden van de bruidstaart en de opening van het feest hadden we nog 1 moment dat we moesten vastleggen: de zonsondergang. Bij Fort Lent leent de omgeving zich perfect voor mooie zonsondergang foto’s en daar hebben we natuurlijk gebruikt van gemaakt! We maakten nog wat sfeerimpressies van het feest en namen daarna afscheid. Het was een lange, prachtige dag geweest!

Charisa en Daan nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst.


Trouwfoto’s bij Fort Lent

Datum: 13-05-2019
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: Nijmegen
Huwelijksvoltrekking, Receptie, Diner en feest: Fort Lent, Lent (Nijmegen)
Lunch: McDonald’s

Behind the scenes

Trouwvlokka vlogger Daan

Share: