Buiten bruiloft Oisterwijk

Buiten bruiloft Oisterwijk

Wat een heerlijke dag werd het voor deze bruiloft in Oisterwijk! Een hele mooe ceremonie buiten, een gezellige borrel met familie en vrienden. Als kers op de taart volgde na het diner nog een klein feestje.

De buiten bruiloft in Oisterwijk

Rob & Esmée kozen voor hun bruiloft als dag locatie de Herberg van Boxtel nabij Haaren. Apart van elkaar bereidde zij zich voor op hun grote dag. Ook wij splitsten ons op in de ochtend zoals we dat altijd doen. Suzan legde de voorbereiding vast van bruid Esmée en Stefan was bij bruidegom Rob. De ochtend ging er ontspannen aan, maar bij het verstrijken van de tijd en het naderen van de ceremonie kwam de nervositeit. Gelukkig waren daar de gasten die door Rob werden verwelkomd, nervositeit maakte meteen plaats voor gezelligheid. Iedereen had zin in een feestje! Vlak voor de ceremonie arriveerde Esmée bij de locatie en volgde een emotionele first look met haar vader. Hierna volgde de entree van Esmée, zodat zij en Rob elkaar bij de ceremonie voor het eerst zagen.

De vennen in Oisterwijk

Na de ceremonie was het tijd voor de borrel en een stukje bruidstaart. Rob en Esmée keken hun ogen uit en waren heel erg blij met hun bruidstaart. Het ging bijna mis met het eerste stukje, bijna. Vlakbij de dag locatie, aan de rand van Oisterwijk, liggen de Oisterwijkse Vennen. Een ideale locatie om een fotoshoot te houden. In een prachtige setting, met een zon die schitterde over het water mochten wij een gelukkig bruidspaar vastleggen.

Het avondfeest

Aansluitend mochten wij de familieshoot fotograferen. Op de kasteellaan voor het prachtige Kasteel Nemerlaer konden wij prachtige portretten maken. Het bruidspaar, en hun familie, straalden volop. Ook de toevallige passanten keken hun ogen uit naar het prachtige plaatje dat stond te poseren. Het diner werd geserveerd en na een aantal amusante speeches was het tijd voor een klein en bescheiden feest. Gelukkig waren de vrienden van zowel bruid als bruidegom in een melige bui en konden we een aantal humoristische en niet alledaagse groepsfoto’s van hen maken. Na de foto’s met de vrienden was het voor ons tijd om een laatste drankje te drinken om vervolgens naar huis te gaan.


Festival bruiloft

Datum: 29 augustus 2020
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie: Herberg van Boxtel, Haaren

Share: