Festival bruiloft in Brabant

Festival bruiloft in Brabant

Het zonnetje scheen vrolijk in het Brabantse Erp, het festival terrein zag er waanzinnig uit met foodtrucks, lampjes, cocktails en nog veel meer. Wat was de Festival bruiloft van Roel en Chrissy een heerlijke, onvergetelijke dag!

Festival bruiloft

Roel en Chrissy hadden alles tot in de kleinste details voorbereid. Niets van hun festival bruiloft werd aan het toeval overgelaten en aan alles was gedacht: van festival camping tot festival foodtrucks. Samen met vrienden en familie hadden zij het Brabantse kampeerterrein omgetoverd tot een waanzinnig festivalterrein. Het was ontzettend mooi en groots opgezet en dat fotografeert natuurlijk prachtig.

Het festival terrein

Roel en Chrissy waren al vroeg op het festival terrein. Terwijl de bruid haar waanzinnige jurk aantrok en de laatste voorbereidingen trof, ontving de bruidegom de gasten met een trotse lach en af en toe een elleboogboks. Op de locatie was werkelijk alles tot in de puntjes geregeld, hippe foodtrucks, een cocktailbar, een dance area, een Volkswagen fotobooth, een skihut met hamerblok en zelfs een festival camping voor de bruiloft gasten. De Entree was metershoog en bij het zitgedeelte pronkten enorme lichtletters met de tekst “Just Married”.

De festival bruiloft

Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst tijdens de Ceremonie. De trouwambtenaar had erg zijn best gedaan en een bijzondere persoonlijke ceremonie voorbereid. Met zijn grappen zorgde hij voor een luchtige en vrolijke sfeer waar de gasten en het bruidspaar zichtbaar van genoten. Roel & Chrissy zorgden zelf voor de emotie, met mooie eigen geloften.

Na de bruiloft konden de gasten genieten van een lekker drankje en werd het bruidspaar getrakteerd op een aantal prachtige speeches. Tijdens het gouden uurtje mochten wij de bruidsreportage fotograferen, lekker dichtbij in een mooi stukje groen. Met een prachtig en verliefd bruidspaar en het fantastische licht hadden we meer dan genoeg voor een fantastische fotoreportage.

Brabantse nachten…

We kwamen terug de schemering, waar de duizenden lampjes het festival gevoel compleet maakten. De bruiloft gasten konden in de verschillende tenten, of onder de sterren genieten van de muziek en de Brabanste gezelligheid. Toen het helemaal donker was maakten we nog 1 foto bij de lichtletters en sloten wij de avond van deze festival bruiloft passend af met een drankje en een klein dansje op anderhalve meter.

 


Festival bruiloft

Datum: 29 augustus 2020
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie: De Wilgen, Erp
Haar & Make-Up: Stijlgevoel Leonie Benneker
Trouwambtenaar: Trouwambtenaar Jeroen

Share: