Buitenbruiloft in Brabant, Trouwen bij de Brabantse Kluis

Buitenbruiloft in Brabant, Trouwen bij de Brabantse Kluis

Bijzondere tijden, bijzondere bruiloften. Op een warme zomerse dag trouwden Inge en Wouter Corona proof bij de Brabantse kluis. Deze buitenbruiloft in Brabant had alles, een prachtige locatie, een geweldige sfeer, een intieme trouwceremonie in de Brabantse buitenlucht.  En natuurlijk het belangrijkste, een prachtig bruidspaar dat straalde.

Bruiloft in Corona tijden

Door de maatregelen omtrent het Coronavirus was hun dag natuurlijk anders dan gepland. Maar wat hebben Inge en Wouter van deze uitdaging een mooie kans gemaakt. De Ceremonie buiten, zodat iedereen op gepaste afstand aanwezig kon zijn. Een gezellige borrel op het terras. En een heuse drive-through receptie.

De ochtend bij het bruidspaar

Zoals altijd begon Stefan bij de bruidegom, en ik mocht bij de bruid fotograferen. De ochtend is zo’n bijzonder moment op een trouwdag. Daar veranderen de leuke koppels in de bruid en bruidegom. De familie en vrienden die helpen, en natuurlijk papa die zijn meisje voor het eerst als bruid ziet.

Wouter kwam Inge ophalen en pap gaf haar weg, Nadat iedereen het bruidspaar had bewonderd was het tijd om naar de Brabantse kluis te gaan.

Buitenbruiloft in Brabant

Aangekomen bij de Brabantse Kluis zaten alle gasten al klaar, en het bruidpaar werd uitgebreid bewonderd en toegejuicht. Hun eigen geloften gaven een extra persoonlijke en emotionele touch aan de ceremonie.

Felicititaties, toast en taart

Tja en hoe feliciteer je mensen in Corona tijd. Met mooie woorden, blikken en cadeaus. Maar ook met elleboogboksen en voetschoppen. Het is zo leuk om te zien hoe creatief mensen worden en hoe bijzonder het ook met gepaste afstand is. Ook werd er geproost op het bruidspaar en hadden ze een heerlijk taart voor alle gasten.

De drive-through receptie

Inge en Wouter hadden veel gasten voor hun bruiloft. Te veel om in deze Corona tijd uit te mogen nodigen. Hoe leuk is het dan om toch iets voor al deze mensen te organiseren. Zij bedachten daarom de drive-through receptie. Gasten kwamen op de fiets, in de auto, en zelfs met een containerwagen naar de drive-through. Ze kregen een lekker gebakje, champagne om op het bruidspaar te proosten. Ze vulden een bladzijde in  voor het gastenboek en werden in 3 rijen naar het bruidspaar toe geleid.  Daar konden ze Wouter en Inge bewonderen, samen proosten (de champagne werd indien nodig bijgevuld) en even gezellig kletsen. Daarna stond er ook nog een leuk bedankje voor ze klaar.

Diner op het Brabantse terras

Na de receptie was het tijd voor het diner. Lekker buiten op het terras van de Brabantse Kluis, vlak naast de stallen. Voor ons tijd om af te ronden, maar we mochten niet weg tot wij ook hadden gegeten, zo lief! Wat was het heerlijk om weer aan de slag te mogen, om de liefde te zien, te voelen en vast te mogen leggen.  Een heerlijke bruiloft met alles wat een bruiloft mooi maakt. Bedankt dat wij deze bijzondere dag vast mochten leggen!


Buitenbruiloft in Brabant

Datum: 26-06-2020
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: Brabantse Kluis, Aarle Rixtel
Huwelijksvoltrekking, Receptie en diner: Brabantse Kluis, Aarle Rixtel

Share: