Bruidsfotograaf Den Bosch jaaroverzicht 2019

Bruidsfotograaf Den Bosch jaaroverzicht 2019

Als bruidsfotografen mogen we op de meest bijzondere dag uit mensen hun leven op de meest bijzondere plekken komen. 2019 Was absoluut een jaar met alleen maar bijzondere bruidsparen, bijzondere locaties en bijzondere dagen. Wij als bruidsfotograaf Den Bosch vonden het een eer om zoveel mooie bruiloften vast te mogen leggen.

2019 Was een jaar waarin we op heel veel mooie locaties in de directe omgeving van Den Bosch mochten fotograferen, Huize Bergen in Vught stond hoog op ons verlanglijstje en ook een complete trouwerij op Kasteel Maurick in Vught zagen we wel zitten. In 2019 mochten we meerdere keren fotograferen op beide locaties! Naast het fotograferen van bruiloften in Den Bosch waren we op meer mooie locaties in Noord Brabant. Zo mochten we onder andere ook fotograferen bij de Brabantse Hoeve in Volkel, in de Efteling, in het dorpje Zeeland, in Fort Lent bij Nijmegen en in Schijndel tijdens Paaspop. Hier maakten we de meest uiteenlopende shoots van een reportage aan de Waal bij Nijmegen tot aan een reportage bij de handboogvereniging in Schijndel.

Authentieke bruiloften

Niet alleen de locaties maakte de bruiloften zo speciaal, met heel veel liefde en plezier denken we terug aan de mooie dagen en de bruidsparen die de mooiste dag uit hun leven ook echt hun eigen draai gaven. Hun bruiloft werd daardoor authentiek, echt van hen. De reportages die wij maakten werden daardoor heel persoonlijk en nog mooier. Een bruidspaar was dol op McDonald’s, een andere bruidspaar bewaarde hele warme herinneringen aan hun jaarlijkse dagjes uit in de Efteling of wat dacht je van een super toffe avond foto met festival verlichting ontworpen en opgezet door de bruidegom die werkzaam is in het licht en geluid? Allemaal stuk voor stuk bijzondere en “eigen”trouwreportages. Mooie gestileerde en geposeerde momenten wisselde af met onverwachte momenten, hierdoor werden de reportages en de momenten nog leuker! Een reportage bij zonsondergang op de dijk die “verstoord” wordt door een voorbij rijdende fietser, een champagne fles die net even te hard open knalt of een extra lange kus van je kersverse man die je niet verwacht. Zo mooi en he maakt de reportages nog completer.

Naast bruidsreportages in Nederland, waas bruidsfotograaf Den Bosch dit jaar 2 keer verder van huis te vinden, we mochten op een typisch Frans chateau een bruiloft fotograferen waar we tijdens een prachtige zonsondergang midden in een wijngaard erachter kwamen waarom bruidsparen zo graag daar trouwden. Daarnaast mochten we in de herfst naar de stad van de liefde, Parijs. We gaan niet gauw een uitdaging uit de weg en ook deze keer niet wanneer we op 1 van de drukste toeristische punten in Europa en misschien wel van de wereld een after wedding shoot maakten.

Een selectie trouwfoto’s van bruidsfotograaf Den Bosch

En dan, dan is het jaar 2019 ineens voorbij! Met een glas en oliebol in de hand proosten we op het afgelopen jaar, staan er al veel boekingen voor 2020 in onze agenda en kijken we vooruit naar wat weer een heel mooi jaar belooft te worden. Vaak wordt ons gevraagd naar een aantal van onze mooiste foto’s uit verschillende bruiloften. Het is moeilijk om telkens 1 foto te kiezen omdat een reeks foto’s veel beter het verhaal van de bruiloft en onze ideeën te laten zien. Toch hebben we geprobeerd om 2019 samen te vatten in een aantal foto’s en momenten. Wij genieten terug op 2019 en wensen eenieder veel liefde en geluk in 2020.

 

Share: