Dance festival bruiloft, Rianne & Sebas

Dance festival bruiloft, Rianne & Sebas

Rianne & Sebas planden hun ultieme dance festival bruiloft compleet met fantastisch licht en geluid, kampeerterrein, barbeque en een fantastische Brabantse sfeer.

Het weer werkte die dag ook perfect mee, een heerlijk zonnetje scheen ons tegemoet toen we aankwamen bij Rianne & Sebas. Na het aankleden haalde Sebas Rianne thuis op. Rianne wilde daarna graag haar moeders graf bezoeken. Zo kon ze ook even een moment voor mama nemen op deze speciale dag. Na een kort maar emotioneel bezoek was het daarna tijd voor de fotoshoot.

Reportagefoto’s maken van het bruidspaar

Rianne & Sebas hadden natuurlijk geen standaard auto maar een dikke Quad. Natuurlijk moest deze ook even op de foto. Daarna was het tijd voor de fotoreportage bij Natuurgebied Nederheide. Ook daar hadden we geluk, de hei stond prachtig paars in bloei. Met de kleine opdrachtjes die we Rianne en Sebas gaven werd de fotoshoot heel relaxed en natuurlijk.

De ceremonie

Bij een dance festival bruiloft is de ceremonie natuurlijk buiten. De gasten konden zittend of vanaf hun statafel toekijken hoe Rianne werd weggegeven door haar vader. Niet alleen de BABS maar ook Rianne’s zus had mooie woorden voor het bruidspaar. Na het ja-woord brachten de 2 schattige bruidskindjes de ringen. En daarna tijd voor feest!
Borrelen, taart en barbeque dance festival bruiloft stijl
De heerlijke Mickey Mouse taart werd met blije gezichten opgegeten en overal zaten groepjes gasten relaxed te genieten van een drankje. Er stond een wit springkussen, de perfecte mix tussen dance festival en bruiloft. En daar genoten niet alleen de kinderen van, maar iedereen die zich weer even kind voelde. Ook de scouting waarmee & Sebas vrijwilligers zijn kwam hun felicitaties overbrengen.

Dance Festival trouwfeest

De hele tuin was prachtig uitgelicht en in een grote tent maakte de DJ van Manders event productions er een feestje van. De confettikannonen maakten het dance festival bruiloft gevoel compleet. Het feest barstte helemaal los. Wat was het gezellig, wat werd er gedanst, gedronken en gevierd. Het ultieme einde van een ultieme dance festival bruiloft.


Dance festival trouwfeest
Datum: 23-08-2019
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: De Mortel
Huwelijksvoltrekking, Receptie, Diner en feest: De Mortel
DJ: Manders events productions

Share: