Trouwfoto’s in Gemert en Deurne, Anita & Ruud

Trouwfoto’s in Gemert en Deurne, Anita & Ruud

Ruud en Anita gaven elkaar het jawoord op 13 oktober 2018. Het kasteel van Gemert en het kasteel van Deurne trouwen met elkaar was de symboliek die zij graag in hun reportage terug wilden zien. En zo gebeurde het dat wij op een mooie hersftdag dat trouwfoto’s in Gemert en Deurne mochten maken.

De dag begon voor iedereen in Gemert. Anita was naar de kapper, waar Suzan haar trof, Ruud was in hun eigen huis waar Stefan de Dag begon. De kapper was klaar, Anita kon naar haar ouderlijk huis in Vlierden (Deurne) en vervolgens werd de trouwauto werd bij Ruud voorgereden. Ruud haalde zijn bruid op in een prachtige klassieke Amerikaanse Ford Mustang. Van vrre klan je de auto al aan horen komen.

De trouwfoto’s in Gemert en Deurne

Tijdens het maken van de familiefoto’s begon de zon al heerlijk door te breken. Het beloofde een warme dag te worden met veel zon. Wie had dat gedacht halverwege oktober een nazomerse dag. Na de lunch was het tijd om naar Kasteel Deurne en Kasteel Gemert te gaan om de trouwreportage te maken. Een heerlijk herfstzonnetje zorgde voor prachtige taferelen. Een wegrennende bruidsdame na het omhoog werpen van de sluier overigens ook. Beide leveren prachtige foto’s op, zeker in combinatie met elkaar. De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Gemert-Bakel. Anita en Ruud kozen beide, vanwege hun beroep, om geen trouwring te dragen. Daarvoor in de plaats kreeg Anita een ketting met trouwringen omgehangen. Een prachtige symboliek.

Na de ceremonie was het tijd voor de receptie bij Natuurpoort de Peel in Deurne. Een prachtig locatie midden in de natuur, waar we nog een aantal leuke foto’s met de auto hebben kunnen nemen. De receptie was ten einde, de foto’s met vrienden gemaakt, tijd voor het diner en daarmee ook onze pauze. In de avond was een superleuke band ingehuurd die al vrij snel de voetjes van de vloer kregen. Nadat wij in de buitenlucht nog een nachtfoto met sterretjes hadden genomen, was het ook voor ons tijd om nog een drank je te doen en naar huis te gaan.

Lieve Anita & Ruud, wat hebben we met jullie gelachen en plezier gemaakt!

Veel liefde en geluk gewenst!


Trouwfoto’s in Gemert en Deurne

Datum: 13-10-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: Kasteel Deurne, Kasteel Gemert
Huwelijksvoltrekking: Gemeentehuis Gemert
Receptie, diner en feest: Natuurpoort De Peel, Vlierden
Band: Amplifier

Share: