Trouwfoto’s in Gemert en Natuurpoort Nederheide, Helle & Natasja

Trouwfoto’s in Gemert en Natuurpoort Nederheide, Helle & Natasja

Op 4 en 5 oktober 2018 trouwden Helle en Natasja.  Niet 1 maar 2 dagen trokken zij uit om de liefde te vieren. Op de eerste dag het officiële gedeelte en de trouwfoto’s in Gemert / bij Natuurpoort Nederheide en de 2e dag stond compleet in het teken van feest!

Wat een weekend! We begonnen met fotograferen bij Helle en Natasja thuis. Beide genoten van de voorbereidingen en het zien van het gereedmaken voor de ceremonie welke die middag zou zijn. De ochtend was ontspannen en heel gezellig. Vele kaarten en bloemboeketten werden bezorgd. Na een gezellige ochtend was het tijd om naar Natuurpoort Nederheide te rijden om daar de fotoshoot te doen.

De trouwreportage en ceremonie bij Natuurpoort Nederheide

Het was prachtig weer, de zon scheen volop en de bomen begonnen al een mooie herfstkleur te vertonen. Niet alleen de zon was stralend, ook het bruidspaar straalde volop en genoten zichtbaar van de mooie dag en elkaar. Na de fotoshoot waren de daggasten al gearriveerd en zaten zij klaar in de prachtig aangeklede zaal. Een moeder van een vriendin van het bruidspaar had heel veel moeite, energie en nog meer liefde gestoken in alle tafelstukjes, bloemdecoraties en een heus prieel van berkenhout.

Helle En Natasja werden beide aan het begin van de ceremonie tegelijkertijd naar voren begeleid door hun vaders. De ceremonie was persoonlijk en emotioneel. Persoonlijke woorden emotioneerde duidelijk de hele zaal. De liefde was zo oprecht en puur. Uiteindelijk eindigde de ceremonie in een lachsalvo van de hele zaal toen bleek dat er een heuse kabouter langs de ramen voorbij liep.

Na de ceremonie en de korte fotoshoot met familie volgde het diner. Tijdens het diner zagen wij een prachtige zonsondergang ontstaan. Helle en Natasja volgde ons naar buiten en poseerde liefdevol voor dit prachtige cadeautje van moeder natuur. Een strak blauwe lucht met een helder oranje gloed viel over het water. Een prachtig einde van de eerste van twee trouwdagen.

De tweede trouwdag…

De 2e dag stond geheel in het teken van feest. ’s Middags was er de receptie en ’s avonds stond in het teken van een groot en bijzonder feest. ’s middags kwam de klas van Juf Helle langs. Een prachtig optreden volgde en ook de kinderen gingen gezellig met Juf Helle en Natasja op de foto. ’s Avonds was het groot feest, vele familie en vrienden genoten van een bijzondere avond. Helle en Natasja hadden gezorgd voor extra live entertainment. een Live Painter maakte een mooi schilderij van de avond en een saxofonist speelde weergaloos mee op de muziek van de DJ.

Na een aantal uren fotograferen op het feest was het feestgedruis nog lang niet voorbij, maar zat de avond voor ons er wel op. We hebben veel mooie momenten vast kunnen leggen.

Lieve Helle & Natasja, wat straalden jullie 2 dagen lang en wat hebben wij genoten van jullie trouwfeest!


Trouwfoto’s in Gemert

Datum: 5-10-2018 en 6-10-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Locatie trouwreportage: Natuurpoort Nederheide, Milheeze
Huwelijksvoltrekking en Diner: Natuurpoort Nederheide.
DJ: Dance Street Vught, DJ Niels Schullens
Saxofonist: Mr SaxSupreme
Live Painting: Feest in Verve

Share: