Trouwfoto’s op de Veluwe, Vera & Joshua

Trouwfoto’s op de Veluwe, Vera & Joshua

Prachtige Vera uit Zwitserland en stoere Josh uit Nederland leerden elkaar op vakantie in Spanje kennen. 7 september trouwden ze op het sprookjesachtige landgoed Avegoor en wij mochten ze fotograferen op de prachtige hei van de Veluwse Posbank! Het werden prachtige trouwfoto’s op de Veluwe.

De kapper legde de laatste hand aan het bruidskapsel toen wij arriveerden. Precies op tijd om de dag te starten voor Suzan. Stefan reed snel door naar Joshua om zijn voorbereidingen vast te leggen. Na de first look snel door naar de diverse fotolocaties. We hadden vooraf de locaties gescout en de mooiste plekjes al uitgezocht voor het maken van trouwfoto’s op de Veluwe. Tijdens de fotoshoot was het Nederlandse weer heerlijk wisselvallig, bewolkt, regen en zon door elkaar heen. Vera & Joshua waren natuurlijk prachtig, enthousiast en dolverliefd en alles samen leverde fantastische foto’s op!

Voor de ceremonie friste Vera en Joshua zich nog even op. De ceremonie was mooi en goed doordacht. Nadat Joshua binnen was gekomen met zijn moeder werd er een filmpje ingestart. Het liefdesverhaal van Vera & Joshua kwam in beeld, eindigend in het aanzoek van Joshua waarop Vera met dikke tranen van geluk JA! antwoordde. Dat maakte de emoties al goed los voor de bruid uberhaupt binnen was. De ceremonie was persoonlijk en emotioneel en voor de gasten in twee talen. Zelfs de prachtige zelfgeschreven geloften waren tweetalig.

Als een echt sprookjespaar brachten Vera en Joshua een bijzondere proost vanaf het balkon van het mooie landgoed Avegoor. En toen het bruidspaar door de erehaag met bubbels bij de gasten arriveerden was het tijd voor ontspanning! Lekker taart, bubbels en gezelligheid en tussendoor nog wat foto’s want het bruidspaar had de wens met alle gasten op de foto te gaan.

Na het diner barstte het feest los startend met de spectaculaire openingsdans van het bruidspaar! En na een paar leuke foto’s op de bar was het tijd voor ons om ook een drankje te doen!


Trouwfoto’s op de Veluwe

Datum: 07-09-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Bruidsreportage: Landgoed Beekhuizen en Nationaal Park Veluwe Zoom (Posbank)
Huwelijksvoltrekking, Diner en feest: Fletcher Landgoed Hotel Avegoor, Ellecom

Share: