Trouwen en trouwfoto’s bij kasteel de Haar, Marion & Jeroen

Trouwen en trouwfoto’s bij kasteel de Haar, Marion & Jeroen

Toen Marion en Jeroen ons vertelden over hun bruiloft bij Kasteel de Haar zagen wij de sprookjesachtige trouwfoto’s al voor ons. Het leek ons fantastisch om een trouwreportage bij Kasteel de Haar te maken, en dat was het ook! Op een zonovergoten vrijdag hadden zij eindelijk hun sprookjeshuwelijk bij Kasteel de Haar.

’s Ochtends bij de bruid werden we al verrast door de prachtige tuin aan het riviertje de Linge. Dat beloofde voor de First Look en voor de eerste toast al een prachtige locatie te worden.

In een mooie Rolls Royce met chauffeur werd Jeroen naar zijn bruid gereden. Beneden aan de dijk aan de Linge zagen zij elkaar voor het eerst, wat een prachtig plaatje! In de tuin werd er eerst geproost op het bruidspaar. Wij zochten mooie hoekjes op om te fotograferen. Ook de ringen ontkwamen er niet aan om een duik te nemen, in de cava wel te verstaan.

De bruidsreportage bij Kasteel De Haar

Na de lunch gingen we onderweg naar Kasteel de Haar. Eerst een tussenstop bij kasteel Heemstede in Houten om met hun trouwe viervoeter op de foto te gaan. Hierna snel door naar Kasteel de Haar. Het was keuzes maken die dag waar we foto’s wilde maken. In en rond het kasteel zou je makkelijk een hele dag kunnen vullen met het maken van je trouwfoto’s. Helaas hadden we die tijd niet, dus kozen we onder andere voor de rozentuin, de trap van het kasteel zelf en het iconische romantische bruggetje. Zoveel dingen om te fotograferen, zo weinig tijd. Chauffeur Michel van de trouwauto is ook gids bij kasteel de Haar en dat hielp zeker mee in de keuze van de locatie van de foto’s. Altijd handig als je iemand bij je hebt die net wat meer van de locatie weet!

De ceremonie vond plaats in het kerkje. De BABS had dit keer een salvo aan oneliners en grappen rondom het huwelijk. Vrolijk lachend werd er dan ook JA! geroepen en er volgde een sensationeel applaus van alle aanwezigen.

De receptie

Hierna volgde een receptie bij restaurant de 4 balken. Diversel speeches en prachtige cadeaus passeerden de revue. Terwijl ook aan ons een stukje bruidstaart werd aangeboden probeerden wij gedurende de receptie mensen “onverwacht” op de foto te zetten. Dat lukte ons vrij aardig. Ook mochten we nog een aantal mooie geposeerde foto’s maken met vrienden en familie. Aansluitend vond het diner plaats. Onze dag zat er hiermee op. Het was warm, maar o zo mooi en romantisch. Het was weer een voorrecht om dit huwelijk te mogen vastleggen!


Bruidsreportage Kasteel de Haar

Datum: 29 – 06-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Bruidsreportage: Kasteel De Haar, Haarzuilen
Huwelijksvoltrekking: Kasteel De Haar, Haarzuilen
Diner: De 4 Balken, Haarzuilen
Trouwauto: Trouwauto Maarssen

 

Share: