Bruidsreportage Tanja & Dirk, Gemert

Bruidsreportage Tanja & Dirk, Gemert

Een soort van thuiswedstrijd werd het deze keer. In Gemert trouwden Tanja en Dirk op 22 juni 2018. “Kom maar op de fiets, gezellig” sloot Tanja het laatste gesprek af toen we de laatste details voor hun trouwdag doornamen. Gezellig werd het zeker in Gemert!

Aan het einde van de ochtend reden wij naar Gemert en troffen een hele ontspannen bruid en bruidegom. De koffie stond klaar en de eerste gasten kwamen binnen. Wij begonnen met het vastleggen van een aantal details en wisten ook nog leuke foto’s van het omkleden te maken.¬†Tanja en Dirk hadden hun trouwdag wat anders in gedachten dan de traditionele vorm. Zo wist Tanja al dat ze zich niet in een witte trouwjurk zou hijsen en Dirk ging ook echt niet voor een pak. Dat past niet bij ze en dan doen ze dat ook niet.

Als trouwauto was er een mooie klassieke Amerikaan geregeld. Met bijpassend kenteken. Nadat Dirk deze had opgehaald bij zijn vaders garage stonden de daggasten bij terugkomst al op hem te wachten. Tanja had zelf een heerlijke en bovendien prachtige bruidstaart gemaakt en deze werd nu aangesneden. Het werd tijd om naar het gemeentehuis te gaan. Daar was de ambtenaar van de burgelijke stand een bekende van Tanja en Dirk. Het werd een hele persoonlijke en vertrouwde ceremonie. Na afloop werd het kersverse bruidspaar op het Ridderplein opgewacht door vrienden en bekenden. Een mooie verrassing voor ze. Uiteraard mochten zij ook mee op de groepsfoto. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De trouwreportage bij Kasteel Gemert en Koffie & Anders

Voor de trouwreportage hadden Tanja en Dirk 2 locaties op het oog: Het kasteel van Gemert en hun favoriete Koffiebarretje: Koffie en Anders. Koffie is nu eenmaal hun ding, ontdekten wij tijdens 1 van de voorgesprekken. En door juist dan een dergelijke fotolocatie te kiezen krijg je een hele persoonlijke draai aan de fotoshoot. Met open armen werden wij ontvangen bij de koffiebar. We mochten overal gaan staan, alles verplaatsen en we konden zo het optimale uit de tijd en ruimte halen.

De feestavond

Het aansluitende Diner kreeg een bijzondere lading toen de vader van Dirk een lied van Johnny Cash op de gitaar ging spelen. Een emotioneel lied over de relatie tussen een vader en een zoon. Heel bijzonder en heel persoonlijk. Het feest was ook in stijl. De oude Amerikaanse auto en het lied van Johnny Cash waren al een duidelijk signaal in de richting. Op het podium stonden onder andere Lara Leaves, die samen met een rockabilly band, de dansvloer zonder problemen vol kreeg.

In de avond volgde nog 2 korte fotomomenten bij zonsondergang en tegen middennacht om de foto met de “sterretjes” te maken. Midden op het Ridderplein in Gemert was dat ’s avonds laat een spectaculair beeld. wij sloten de dag af met een drankje luisterend naar de muziek. Vervolgens splitsten we heel even op, de ene fotograaf ging op de fiets naar huis, de andere met alle apparatuur toch maar in de auto.


De details van de bruiloft in Gemert

Datum: 22 – 06-2018
Bruidsfotografie: Bruidsfotograaf Den Bosch, Studio 26-12
Bruidsreportage: Kasteel Gemert, koffie en anders Gemert
Huwelijksvoltrekking: Gemeentehuis, Gemert
Diner en feestavond: De Keizer, Gemert
Band: Lara Leaves

Share: